Video

Άγριες Μέλισσες: Τραγουδιστής – έκπληξη “εισβάλει” στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Τραγουδιστής – έκπληξη “εισβάλει” στη σειρά
Άγριες Μέλισσες: Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Άγριες Μέλισσες: Οι τηλεθεατές έχουν πλέον εναρμονιστεί με το κλίμα της δημοφιλούς σειράς και εντυπωσιάζονται με κάθε νέα άφιξη που έρχεται να προστεθεί στο καστ της σειράς, είτε μείνει λίγο είτε αρκετά. Κατά καιρούς όμως ακούγονται διάφορα ονόματα που πρόκειται να “εισβάλλουν” στην σειρά. Τώρα ήρθε η ώρα και ενός τραγουδιστή να κάνει την εμφάνισή του. Είναι μια έκπληξη που θα ενθουσιάσει τους τηλεθεατές αλλά και τους θαυμαστές του καλλιτέχνη.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, τον εντόπισε στα γυρίσματα του Final Four, όπου βρέθηκε καλεσμένος και τον ρώτησε αν είναι αλήθεια όσα ακούγονται για τη συμμετοχή του στις «Αγριες Μέλισσες».

«Ναι, αλήθεια είναι. Θα μπω στις Άγριες Μέλισσες. Θα κάνω ένα guest για δύο επεισόδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω σε σειρά και είμαι και γι’ αυτό πολύ αγχωμένος», είπε χαμογελώντας ο Ίαν Στρατής, ο οποίος το 2016 έφτασε στον τελικό του X-Factor, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει. Τον 2019, συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar, όπου και αναδείχθηκε νικητής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments