Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [05/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [05/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (05/13/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (05/12/19 Aστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για σχεδόν ένα χρόνο. Τα πάντα θα αφορούν την υλοποίηση των στόχων σας, με περισσότερη ενσυναίσθηση των ζητουμένων σας. Ο Δίας θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 4 Απριλίου. Αυτό θα είναι και το επόμενο μεγάλο βήμα σας σε όσα αποζητάτε. Και ο Κρόνος θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου, για να ολοκληρωθεί το στήσιμο του σκηνικού.

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στους Ιχθύες. Μην βιαστείτε για τίποτα, ασχοληθείτε με όσα βρίσκονται ήδη σε κίνηση. Κινηθείτε αργά και με ευγένεια. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό, οπότε και θα αυξηθούν οι ρυθμοί σας. Από αυτό το ζώδιο απαιτείται κίνηση και αυτονομία. Πιάστε το τιμόνι και διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας.

Την Πέμπτη θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε πιο στρατηγικά και διπλωματικά με τους ανθρώπους στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό περιλαμβάνει τα παιδιά σας ή άτομα νεότερης ηλικίας από εσάς. Δεν σημαίνει ότι επειδή είστε μεγαλύτεροι, πρέπει να τα περιφρονείτε και να τα απαξιώνετε. Στην πραγματικότητα, σήμερα οι νέοι άνθρωποι μπορούν να σας διδάξουν χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα, να σας μεταδώσουν γνώσεις και δεξιότητες. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα συνοδεύονται από διάφορες στιγμές έντασης, στις οποίες ελλοχεύει ο κίνδυνος να συγκρουστείτε.

Από επαγγελματικής πλευράς, η μέρα θα εξελιχθεί ευνοϊκά σε σχέση με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας στο χώρο εργασίας σας. Οι δραστηριότητες που σχετίζονται με αγαθά, παραγωγή, πωλήσεις και οικονομικές δραστηριότητες θα έχουν καλή ανάπτυξη. Στην ερωτική ζωή, οι άνδρες θα έχουν την τάση να ονειρεύονται ανέφικτα πράματα. Ίσως να μην έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και να κινδυνεύουν να μπουν σε μια σχέση με μια γυναίκα υποκρίτρια και ανέντιμη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Μπορεί να πάρετε πρόσκληση για μια συγκέντρωση ή συνάντηση, από μια γυναίκα. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει διάφορα απροσδόκητα γεγονότα, συναντήσεις ή ραντεβού.

Εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Πέμπτη θα σας γεμίσει αισιοδοξία, εξαιτίας της ευνοϊκής εξέλιξης διαφόρων γεγονότων που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Σήμερα θα προκύψει μια συνάντηση ή μια συζήτηση με έναν άντρα, που θα σας βοηθήσει πολύ. Την Πέμπτη μπορείτε να επιλύσετε προβλήματα του παρελθόντος με ευνοϊκό τρόπο για εσάς ή να καταφέρετε να αποκαταστήσετε διαλυμένες σχέσεις.

 Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Πέμπτη θα είναι μια σημαντική ημέρα που πρέπει να αντιμετωπίσετε με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δεδομένων των υποχρεώσεων που έχετε. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με ανούσιες ή χρονοβόρες συζητήσεις και συναντήσεις. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα από το παρελθόν. Η σημερινή μπορεί να είναι μια μέρα αναγέννησης ή μιας νέας αρχής.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Πέμπτη είναι καλή στιγμή για συναντήσεις και συγκεντρώσεις, με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους που ζουν κοντά σας ή που επικοινωνείτε μόνο διαδικτυακά. Σήμερα οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων θα είναι ξεχωριστές. Θα τις θυμάστε λόγω μιας ενδιαφέρουσας εμπειρίας που θα βιώσετε μαζί τους.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments