Αθλητισμός

Λισάντρο Σεμέντο: Οι εμφανίσεις του “τρελαίνουν” τον Ολυμπιακό

Λισάντρο Σεμέντο: Οι εμφανίσεις του “τρελαίνουν” τον Ολυμπιακό
Λισάντρο Σεμέντο: Ο επιθετικός του ΟΦΗ αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, με τα κατορθώματά του όπως είναι φυσιολογικό να μην περνούν απαρατήρητα από τα ραντάρ των "μεγάλων" της Σούπερλιγκ.

Λισάντρο Σεμέντο: Η εκπληκτική σεζόν την οποία διανύει ο ΟΦΗ έχει προκαλέσει αίσθηση στη φετινή Σούπερλιγκ. Ο σύλλογος από το Ηράκλειο συνεχίζει απτόητος την ξέφρενη πορεία του με στόχο την είσοδο στα πλέι οφς όντας μετά από δώδεκα αγωνιστικές στη 3η θέση της βαθμολογίας ισοβαθμόντας με την ΑΕΚ όντας πίσω μονάχα από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Οι Κρητικοί έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σύνολο που στηρίζεται στην καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην ταχύτητα. Κομβικός ποδοσφαιριστής για τα σχέδια του ΟΦΗ δεν είναι άλλος από τον Λισάντρο Σεμέντο. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλο ντόρο γύρω του, καθώς παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει ακόμη καλύτερος και πιο αποτελεσματικός. Τελευταίο θύμα του η ΑΕΚ, με τον 23χρονο εξτρέμ να σκοράρει και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Με αυτές τις εμφανίσεις θα ήταν δύσκολο να περάσει απαρατήρητος από τα ραντάρ των μεγάλων ομάδων της χώρας. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που δεν θα έλεγαν όχι σε πιθανή απόκτηση του παίκτη, ο οποίος θυμίζουμε πως αγωνίζεται στον ΟΦΗ υπό την μορφή δανεισμού από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Δεν αποκλείεται οι “Ερυθρόλευκοι” τον επόμενο μήνα να κινηθούν για την απόκτηση του χτυπώντας τη πόρτα του ολλανδικού συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments