Ελλάδα

Μενίδι: Συνέλαβαν 44χρονο με την κατηγορία ότι βίασε άτομο με νοητική υστέρηση

Μενίδι: Συνέλαβαν 44χρονο με την κατηγορία ότι βίασε άτομο με νοητική υστέρηση
Μενίδι: Ο 44χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή

Μενίδι: Προβληματισμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 44χρονου αλλοδαπού στο Μενίδι, ο οποίος κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά ένα νεαρό αγόρι, με νοητική υστέρηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο 44χρονος που συνελήφθη είναι από το Πακιστάν. Ζει και εργάζεται στις Αχαρνές. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με την κατηγορία ότι βίασε ένα αγόρι 20 ετών που πάσχει από νοητική υστέρηση και αυτισμό.

Ο Πακιστανός ζει και εργάζεται στις Αχαρνές. Ο 44χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή. Η υπόθεση ανασύρει μνήμες από το θρίλερ στη Ρόδο. Πριν λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό ότι δύο άνδρες, 20 και 23 ετών, βίασαν 19χρονη που έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Όπως είχε αποκαλύψει η δικηγόρος της, δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη. Η κατάσταση είναι ακόμα δύσκολη για εκείνη. Συγκλόνισε το γεγονός ότι οι δράστες ανάγκασαν την κοπέλα σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία.

Δείτε το ρεπορτάζ για όσα συνέβησαν στο Μενίδι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments