Ελλάδα

Τροχαίο στη Λαυρίου: Σοκάρει το βίντεο από τη φονική σύγκρουση με ένα νεκρό και δύο τραυματίες

Τροχαίο στη Λαυρίου: Σοκάρει το βίντεο από τη φονική σύγκρουση με ένα νεκρό και δύο τραυματίες
Τροχαίο στη Λαυρίου: Μία κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ την τρομακτική σύγκρουση δύο μοτοσυκλετών με δύο αυτοκίνητα.

Τροχαίο στη Λαυρίου: Σοκαριστικά είναι τα πλάνα από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου 2019 στη λεωφόρο Λαυρίου. Ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα παρέσυρε δύο μηχανές με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός αναβάτη και τον τραυματισμό ακόμη δύο ατόμων. Μία κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ την τρομακτική σύγκρουση δύο μοτοσυκλετών με δύο αυτοκίνητα.

Οι δύο μοτοσυκλέτες κινούνταν προς το Κορωπί. Από έναν κάθετο δρόμο, αυτοκίνητο που οδηγεί μια ηλικιωμένη γυναίκα, παραβίασε το στοπ, βγήκε στην λεωφόρο Λαυρίου και χτύπησε τη μία μοτοσυκλέτα, η οποία έπεσε πάνω σε μια άλλη που ακολουθεί. Η συνέχεια ήταν σοκαριστική, αφού οι τρεις αναβάτες εκσφενδονίστηκαν από τις μοτοσυκλέτες. Ο ένας από αυτούς, ο οποίος δεν φορούσε κράνος, σφηνώθηκε κάτω από αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα και σκοτώθηκε επί τόπου.

Ο συνεπιβάτης του σώθηκε από θαύμα. Σύρθηκε για αρκετά μέτρα και πέρασε ξυστά από το διερχόμενο όχημα, το ίδιο και ο οδηγός της δεύτερης μοτοσυκλέτας. Άνθρωποι από τα γύρω καταστήματα και περαστικοί έτρεξαν  να βοηθήσουν, ενώ ο οδηγός του οχήματος ήταν σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments