Τεχνολογία

Netflix: Κόβει τις δωρεάν παροχές [vid]

Netflix: Κόβει τις δωρεάν παροχές [vid]
Netflix: Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Sun και της Mirror, η διάσημη streaming υπηρεσία αποφάσισε να αφαιρέσει την επιλογή του πρώτου δωρεάν μήνα στην εγγραφή.

Netflix: Σε μεγάλες αλλαγές προχωράει η δημοφιλής streaming υπηρεσία. Ο μεγαλύτερος τρόπος προώθησης του Netflix τα τελευταία χρόνια είναι ο δωρεάν δοκιμαστικός μήνας που προσφέρει σε νέους χρήστες. Οι περισσότεροι που δοκίμασαν δωρεάν το Netflix, προχώρησαν στη συνδρομή στην υπηρεσία, καθώς το κόστος είναι πολύ μικρό για την ευκολία που προσφέρει στην θέαση ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ.

Βέβαια υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα και οι “έξυπνοι” της υπόθεσης που κάθε μήνα δημιουργούσαν νέο προφίλ με νέο e-mail στην υπηρεσία προκειμένου να έχουν το Netflix δωρεάν συνέχεια. Αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει άμεσα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Sun και της Mirror, η διάσημη streaming υπηρεσία αποφάσισε να αφαιρέσει την επιλογή του πρώτου δωρεάν μήνα στην εγγραφή.

Όπως τονίζεται στα δημοσιεύματα, οι νέοι χρήστες δεν παίρνουν πλέον ως δώρο τις πρώτες 30 ημέρες, κάτι που αναμένεται να γίνει σε όλες τις χώρες παγκοσμίως. Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις εκπροσώπου του Netflix που αναφέρει: «Αναζητούμε νέους τρόπους για να προωθήσουμε στην Μεγάλη Βρετανία για να προσελκύσουμε νέα μέλη και να τους δώσουν μία μεγάλη εμπειρία Netflix».

Προς το παρόν στην Ελλάδα υπάρχει η δυνατότητα αυτή ακόμα και είναι άγνωστο το πότε θα αφαιρεθεί ο δωρεάν μήνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments