Διεθνή

Φλόριντα: Πυροβολισμοί σε ναυτική βάση – Τρεις οι νεκροί

Φλόριντα: Πυροβολισμοί σε ναυτική βάση – Τρεις οι νεκροί
Φλόριντα: Συναγερμός έχει σημάνει στην Πενσακόλα της Φλόριντα για πυροβολισμούς σε ναυτική βάση. Τρεις νεκροί -μεταξύ των οποίων και ο δράστης- και αρκετοί τραυματίες.

Φλόριντα: Συναγερμός στην Πενσακόλα της Φλόριντα από πυροβολισμούς στην ναυτική αεροπορική βάση. Ένοπλος άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Πολλά άτομα τραυματίστηκαν σε ναυτική βάση στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν ένοπλος άρχισε να πυροβολεί. Η αστυνομία άνοιξε πυρ και ο ένοπλος έπεσε νεκρός. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως δεν υπάρχει, πλέον, ένοπλος δράστης στη βάση Πενσακόλα. Ο δράστης είναι νεκρός» ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Εσκάμπια.

Όπως γνωστοποιεί το αμερικανικό ναυτικό μέσω Twitter, εκτός του δράστη, δύο ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ άγνωστος αριθμός τραυματιών έχει μεταφερθεί σε τοπικά νοσοκομεία. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του δράστη, ενώ άγνωστο παραμένει και το κίνητρό του.  Το συμβάν έρχεται μία ημέρα μετά την επίσης ένοπλη επίθεση στην κοινή στρατιωτική βάση Περλ Χάρμπορ – Χίκαμ, κατά την οποία τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Η συγκεκριμένη στρατιωτική βάση απασχολεί στρατιωτικό προσωπικό άνω των 16.000 ατόμων. Οι αρχές κάλεσαν, τους πολίτες της περιοχής να μείνουν στα σπίτια τους, ενώ οι δύο πύλες στη ναυτική βάση είχαν κλείσει καθώς ο ένοπλος παρέμενε εντός του χώρου, μέχρι την εξουδετέρωσή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments