Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [07/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [07/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (07/13/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (07/12/19). Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω και πορεύεται για να συναντήσει τον Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας αποτελεί τον παρακινητή για τους στόχους σας. Η συνάντησή του με τον Κρόνο αναμένεται στις 12 Ιανουαρίου… Το σκηνικό έχει ήδη αρχίσει να στήνεται γι’ αυτή τη σύμπραξη κορυφής. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, θέση της που σας ορίζει ηγέτες. Αξιοποιήστε τη, για να ορίσετε την μελλοντική σας πορεία. Ετοιμάστε τα σχέδια και τα εργαλεία σας, από νωρίς… Γιατί η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μετά θα περάσει σε κενό πορείας.

Το Σάββατο είναι μέρα που θα εργαστείτε με οργάνωση, για να εναρμονίσετε τα σχέδιά σας με της υπόλοιπης οικογένειας ή των συγγενών σας. Θα έχετε την τάση να μιλάτε ήρεμα, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις των άλλων γύρω σας. Στην πραγματικότητα, αυτή η συμπεριφορά θα είναι σημαντική για την επιτυχία σας, σήμερα και για τις επόμενες πέντε ημέρες. Να περιμένετε ότι θα κάνετε μια σύντομη συζήτηση ή θα έχετε συνάντηση με κάποιον άνδρα, μετά από δικό του αίτημα. Η μέρα υποδεικνύει μια επανασύνδεση με άντρα – και είναι πιθανό να έχει προγραμματιστεί από πριν.

Σήμερα οι σχέσεις σας με άνδρες στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού, θα είναι ενδιαφέρουσες και χρήσιμες για εσάς. Το Σάββατο να δεσμευθείτε ότι θα φτιάξετε κάποιες οικιακές συσκευές ή θα συναρμολογήσετε κάτι στο σπίτι – αλλά μόνο εάν βασίζεστε στη βοήθεια κάποιου που έχει ανάλογη εμπειρία. Η μέρα είναι ευνοϊκή για μια ερωτική εμπειρία με έναν/μία σύντροφο που ζει σε άλλο μέρος. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή μηνυμάτων, μια συνομιλία μέσω βίντεο και πολλά άλλα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Θα είναι δύσκολο να ακολουθήσετε τα σχέδια και τις δεσμεύσεις σας το Σάββατο, καθώς θα προκύψουν απροσδόκητα γεγονότα και καταστάσεις. Σήμερα θα μιλήσετε περισσότερο με γυναίκες συγγενείς σας ή θα δεσμευτείτε να κάνετε πράγματα μαζί τους, Μπορεί να εκπλαγείτε από νέα που θα αφορούν ένα γάμο ή κάποιο άλλο σημαντικό οικογενειακό γεγονός, στη ζωή μιας γυναίκας που γνωρίζετε. Σε γενικές γραμμές θα μάθετε κάποια νέα που θα σας εκπλήξουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε τα λόγια και τις πράξεις των ανθρώπων γύρω σας. Θα κάνετε αρνητικά σχόλια με ευκολία, τα οποία θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν προκύψουν συγκρούσεις σήμερα, στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι από δικό σας λάθος- ανεξάρτητα από το αν είσαστε έτοιμοι να το παραδεχτείτε. Η μέρα είναι ευνοϊκή για εργασία, όπου αν δείξετε περισσότερη συγκέντρωση και λιγότερα συναισθήματα θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με μια γυναίκα στη δουλειά και την καθημερινότητά σας, καθώς θα σας απαντήσει με μια άλλη δυσάρεστη χειρονομία ή σχόλιο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα ασχοληθείτε κυρίως με οικονομικά θέματα και δεσμεύσεις. Μπορεί να σχετίζονται με άτομα από άλλο μέρος, είτε με ένα ταξίδι που θα κάνετε εσείς ή κάποιος από την οικογένειά σας σήμερα ή στο εγγύς μέλλον. Σήμερα ευνοούνται οι επαφές και οι σχέσεις με ξένα άτομα ή άτομα που ζουν στο εξωτερικό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας. Να αγνοήσετε συναισθήματα, ιδιοτροπίες και επιθυμίες σας που δεν είναι ρεαλιστικές, που είναι αδύνατον να πραγματοποιήσετε. Σήμερα απαιτείται να κοιτάξετε βαθιά στον εαυτό σας. Να σκεφτείτε τις εμπειρίες που έχετε βιώσει μέχρι στιγμής και τη σοφία που έχετε κερδίσει μέσα από αυτές. Με μια τέτοια βάση, θα είστε σε θέση να περάσετε τη μέρα χωρίς εντάσεις και χωρίς να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις στις σχέσεις σας. Σήμερα δείξτε το σθένος σας, αφήστε στην άκρη τις υλικές σας επιθυμίες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments