Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [07/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [07/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (07/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (07/12/19).

Κριός

Σήμερα δώστε προσοχή στη θηλυκή ενέργεια που σας περιβάλλει. Ανεξάρτητα από το φύλο σας, θα διδαχθείτε πολλά από τη σοφία των γυναικών… Ειδικά σε ό,τι αφορά τα πώς και τα γιατί της σχέσης σας.

Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε κάπως τρελούτσικοι. Γιατί να μην πάρετε το πρωινό σας σε κάποιο άλλο μέρος – ας πούμε στο Παρίσι; Εντάξει, μπορεί να μην είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι τόσο δραματικό αλλά είστε σίγουρα έτοιμοι να πάτε τη σχέση σας σε άλλο μέρος.

Δίδυμοι

Εσείς και το ταίρι σας συνεργάζεστε πραγματικά καλά. Καταφέρνετε να τελειώσετε τις δουλειές του σπιτιού και τις άλλες καθημερινές αγγαρείες με ταχύτητα φωτός. Σας πάνε οι συνεργασίες, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι.

Καρκίνος

Αν αυτό το πράγμα είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί, τότε γιατί δεν αισθάνεστε χαρούμενοι; Βάλτε στην άκρη τις απόψεις των φίλων, της οικογένειας, του/της συντρόφου σας. Αναρωτηθείτε γιατί εσείς αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Λέων

Μια από τις πιο σκληρές αλήθειες αυτής της ζωής, είναι ότι η αγάπη είναι ανεξήγητη. Πότε γιγαντώνεται και πότε χάνεται και μπορεί να εκφραστεί με διάφορους και ποικίλους τρόπους. Οπότε τι μπορείτε να κάνετε; Πάρτε μια βαριά ανάσα και αντιμετωπίστε ό,τι προκύψει.

Παρθένος

Το ηχηρό χειροκρότημα σας κάνει να θέλετε να κάνετε περισσότερα πράγματα για το κοινό σας… Αλλά μια φωνούλα μέσα σας, λέει ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετικό δρόμο. Ο/Η σύντροφός σας έχει επίσης τις δικές του/της απόψεις σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Ζυγός

Εσείς οι δύο έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε με πιο αργούς ρυθμούς. Κάντε ένα πράγμα τη φορά και αντιμετωπίστε την κάθε μέρα χωριστά. Αν πιέσετε τα γεγονότα να κινηθούν πιο γρήγορα, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να καταστρέψετε τη δυναμική που έχετε ήδη αποκτήσει. Φερθείτε ώριμα. Κάντε υπομονή.

Σκορπιός

Ταινίες, βιβλία, τραγούδια – τι ξέρουν αυτά για το πώς είναι να έχεις μια πραγματική σχέση; Μην βασίζεστε στις ιδέες των άλλων, σχετικά με το πώς θα έπρεπε να είναι η σχέση σας. Μόνο εσείς οι δύο ξέρετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Τοξότης

Θα μπορούσατε ποτέ να διαχωρίσετε το περιεχόμενο από το στυλ σας; Θα το θέλατε; Ο/Η αγαπημένος/η σας απλά κουνάει το κεφάλι σε αυτό το ψευτοδίλημμα. Γιατί να μπείτε στη διαδικασία να αναλύσετε αυτό που έχετε, από τη στιγμή που λειτουργεί μια χαρά για εσάς;

Αιγόκερως

Θα πρέπει να είστε με κάποιο άτομο επειδή σας αρέσει όπως είναι, όχι επειδή νομίζετε ότι μπορείτε να το φτιάξετε όπως θέλετε – και το ανάποδο. Κάντε στον εαυτό σας τις δύσκολες ερωτήσεις. Μπορεί να μην έχετε ακόμη τις απαντήσεις αλλά είναι σημαντικό που το ψάχνετε.

Υδροχόος

Σήμερα ριχτείτε με τα μούτρα στη δουλειά για να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητες, με το συνηθισμένο σας μπρίο και την εφευρετικότητά σας. Να θυμάστε ότι όσο περισσότερο χρονοτριβείτε, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται. Διευκολύνετε την κατάσταση για εσάς και το ταίρι σας.

Ιχθύες

Κάποιες φορές το ταίρι σας λέει κάτι τόσο τρελό, που δεν μπορείτε να σταματήσετε να γελάτε. Κάποιες άλλες φορές, είναι η σειρά σας να εκφέρετε μια εκκεντρική άποψη. Ξέρετε τι λένε για τα ζευγάρια που γελάνε μαζί.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments