Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο [7/12/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο [7/12/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (07/12/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (07/12/19).

Κριός

Είναι γεγονός ότι κάποια θέματα σας έχουν δυσκολέψει πολύ τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Κριοί. Αλλά το πλανητικό σκηνικό αρχίζει να βελτιώνεται απέναντί σας και θα μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Ακόμα και καταστάσεις που σας προβλημάτιζαν, θα βλέπετε να επιλύονται σχεδόν δια μαγείας. Το μέλλον θα φαντάζει πιο ρόδινο απ’ όσο φανταστήκατε, γι’ αυτό μην διστάσετε να εκφράσετε τα ζητούμενά σας και στους δικούς σας ανθρώπους.

Ταύρος

Κάντε μια επισκόπηση των δεδομένων σας, αγαπητοί Ταύροι! Είναι απαραίτητο αυτή την περίοδο να δείτε πού βρίσκεστε, τόσο έναντι ατόμων όσο και καταστάσεων που εξελίσσονται στο περιβάλλον σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους, που σέβεστε και εμπιστεύεστε. Θα σας ωφελήσει να διευρύνετε την οπτική σας και προς καινούργιους ορίζοντες, που θα ανοίξουν μέσα από αυτούς τους διαλόγους.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σας καλεί να γίνετε πιο διερευνητικοί, αγαπητοί Δίδυμοι. Είναι απαραίτητο πλέον να διαθέσετε όσο χρόνο χρειάζεται για να βάλετε σε σειρά τα μελλοντικά σας σχέδια. Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας, προκειμένου να κατασταλάξετε για τη διαδρομή που θα χαράξετε στο εξής. Οι αλλαγές που θα κάνετε θα ωφελήσουν την υγεία σας σε επίπεδο ισορροπίας – άρα και τη ζωή σας γενικότερα.

Καρκίνος

Τον χρόνο σας θα μονοπωλήσουν οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος, αγαπητοί Καρκίνοι! Κάποιοι χρειάζονται περισσότερη στήριξη αλλά και τις συμβουλές σας. Αυτή την περίοδο τα άστρα ευνοούν την επίλυση πολλών θεμάτων που έχουν βαλτώσει. Η συμβολή σας θα οδηγήσει στις σωστές επιλογές, ώστε σύντομα όλα να αρχίσουν να σημειώνουν πρόοδο. Δώστε εκεί όλη την προσοχή και την εστίασή σας.

Λέων

Επιτέλους σας δίνεται η ευκαιρία να ηρεμήσετε κάπως, αγαπητοί Λέοντες! Αξιοποιήστε την πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, για να ξεφύγετε λίγο από τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Η συγκροτημένη σκέψη και η ρεαλιστική τους οπτική, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ξανά δημιουργικοί. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η προοπτική να αρχίσετε να προχωράτε στην υλοποίηση των ονείρων σας!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Παρθένος

Η χαρωπή σας διάθεση θα δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο δυναμισμός που σας κατακλύζει, θα σας δείξει τη σωστή κατεύθυνση για να κάνετε αλλαγές που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά σας. Ακόμα κι αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, δεν πρέπει να αμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Προσφέρετε κάθε βοήθεια που θα σας ζητηθεί.

Ζυγός

Εμπόδια και καθυστερήσεις που σας έχουν δυσκολέψει τελευταία, αρχίζουν πλέον να εξαλείφονται! Αγαπητοί Ζυγοί, νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά με τις μηχανές σας στο φουλ. Η ανανεωμένη αυτοπεποίθησή σας είναι το πιο άρτιο εργαλείο, για να ξεπεράσετε κάθε πιθανή πρόκληση που θα προκύψει. Η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη, γι’ αυτό αξιολογήστε και αξιοποιήστε τις καινούργιες πληροφορίες που θα συλλέγετε από παντού.

Σκορπιός

Παραμείνετε σε επαγρύπνηση, αγαπητοί Σκορπιοί! Μην εμπιστεύεστε όσους σας προσεγγίζουν, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην έχουν αγαστές προθέσεις. Ακόμα κι αν δηλώνουν ότι σας στηρίζουν, μάλλον προσβλέπουν σε κάποια οφέλη από εσάς. Με την ατμόσφαιρα να παίρνει θετικό πρόσημο απέναντί σας, θα αρχίσετε πλέον να ανακτάτε και τη διαύγειά σας. Κινηθείτε αργά και σταθερά, για να μην βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει.

Τοξότης

Έχει φτάσει η στιγμή να πάρετε τα ηνία της ζωή σας στα χέρια σας, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να κλείσετε επιτέλους την πόρτα σε προβλήματα και εκκρεμότητες που εμπόδιζαν την πρόοδό σας μέχρι σήμερα. Επιδείξτε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που αρμόζει στα σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε. Να ξέρετε ότι η επιτυχία φέρει το όνομά σας.

 Αιγόκερως

Πολλές εξελίξεις αναμένεται να αλλάξουν τη ρουτίνα σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ανατροπή του προγράμματός σας, έχει στόχο να δείξει τις λύσεις σε προβλήματα που έχετε αφήσει να χρονίσουν. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία και την εστίασή σας, θα καταφέρετε να μπείτε σε αποδοτική πορεία και να προσαρμοστείτε γρήγορα στα καινούργια δεδομένα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments