Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης: Έτοιμη να κάνει κίνηση η Μονακό

Γιώργος Βαγιαννίδης: Έτοιμη να κάνει κίνηση η Μονακό
Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει μπει στα ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων που παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και το μέλλον του στο Τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Γιώργο Βαγιαννίδη, αλλά ο νεαρός μπακ δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Γιώργο Βαγιαννίδη είναι η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι μάλιστα έχουν ήδη μεταφέρει στον εκπρόσωπό του παίκτη τις προθέσεις τους. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, αλλά αυτή δεν θα αργήσει να φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού. Το πλάνο των Γάλλων για τον 18χρονο δεξιό full μπακ είναι αν αποκτηθεί να δοθεί δανεικός σε club που ελέγχουν οι Μονεγάσκοι., για να μπορέσουν να ελέγχουν την πρόοδό του. Πάντως, η οικογένεια του Έλληνα μπακ δεν βλέπει με καλό μάτι το project της Μονακό.

Άλλη μία ομάδα που παρακολουθεί την περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Σπαιχνίδι της Κ19 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, άνθρωπος της Σίτι βρέθηκε στο Κορωπί για να παρακολουθήσει τον νεαρό άσο του «τριφυλλιού». Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος σκάουτερ τσέκαρε τον Βαγιαννίδη. Τον είχε δει και στο Βέλγιο στα ματς που έδωσε πριν από μερικές μέρες η Εθνική Νέων.

Αν τελικά ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα και μεταναστεύσει στο εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός το μόνο που μπορεί να προσδοκά να τροφεία του παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments