Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [8/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [8/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (8/12/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (8/12/19). Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Με τη θέση του στον Τοξότη, φροντίζει να δίνει αίσιο πρόσημο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Γι’ αυτό αυτή είναι η περίοδος που γιορτάζονται όλα όσα πιστεύουμε και υποστηρίζουμε! Ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Αυτό θα αποτελέσει ώθηση για την πίστη και την παραμονή σας σε όσα γνωρίζετε και τα μαθήματα που έχετε πάρει ως τώρα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, όπου συντροφεύει τον Ουρανό. Η παρουσία του εδώ είναι σαν μια αφύπνιση, μιας και ο Ταύρος αφορά όσα χρειάζεστε για να νιώθετε ασφαλείς. Αυτή είναι η προϋπόθεση για να είστε πιο ελεύθεροι, είναι η ποιότητα ζωής και όχι η ποσότητα! Η Σελήνη στον Ταύρο σας ενθαρρύνει να μείνετε προσγειωμένοι και στραμμένοι σε όσα έχουν σημασία. Πρέπει να νιώθετε άνετα με όσα έχετε και όσα μπορείτε να κάνετε!

Αν δεν έχετε μπει ακόμη σε γιορτινή διάθεση, σήμερα κάποια γεγονότα, συναντήσεις ή συζητήσεις θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε. Η Κυριακή είναι ευνοϊκή μέρα για κάθε είδους δραστηριότητα, για εργασίες που σχετίζονται με την τεχνολογία, υπολογιστές, μηχανές και πολλά άλλα. Πολλοί θα αξιοποιήσουν τη μέρα για να κάνουν σημαντικές αγορές για το σπίτι τους. Δυστυχώς, σήμερα ορισμένοι πρέπει να πάτε κάπου λόγω μιας δυσάρεστης ή θλιβερής περίστασης, που είναι γνωστή από τις προηγούμενες ημέρες.

Η Κυριακή είναι ευνοϊκή για να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας ή να ξεκαθαρίσετε μια δυσάρεστη κατάσταση με έναν άνδρα. Θα μπορέσετε εύκολα να βρείτε τη σωστή λύση ή να κάνετε αυτό το άτομο να σας δώσει χέρι συμφιλίωσης. Σήμερα θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή στις σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ζουν μαζί σας και έχετε μαζί τους μια περίπλοκη σχέση από παλιά.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Αποφύγετε να επιβαρυνθείτε με οικονομικά προβλήματα ή υποθέσεις, ειδικά αν η εξέλιξή τους δεν εξαρτάται από εσάς. Μπορεί να αρχίσετε να ανησυχείτε χωρίς λόγο, είτε για πράγματα που δεν υφίστανται στην πραγματικότητα ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο τραγικά όσο νομίζετε. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα υποδεικνύει απροσδόκητα γεγονότα και καταστάσεις που σχετίζονται με χρήματα.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Κυριακή είναι ευνοϊκή για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους. Επίσης, για συνομιλίες με ανθρώπους που ζουν κοντά σας και σχεδιάζετε να συναντηθείτε μέχρι το τέλος του μήνα. Θα είναι επίσης ευνοϊκή μέρα για ταξίδια ή για να προετοιμαστείτε για τα εγχειρήματα που πρόκειται να αναλάβετε από Δευτέρα. Η Κυριακή υποδεικνύει σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις, σχετικά με υποχρεώσεις που θα απαιτήσουν να ταξιδέψετε ή που εμπλέκουν ανθρώπους από μακριά.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και συζητήσεις, ειδικά για θέματα που αφορούν τους συγγενείς σας. Η μέρα υποδεικνύει ένα ενδιαφέρον γεγονός, που σχετίζεται με έναν άντρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου. Σε γενικές γραμμές, οι άντρες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στις εμπειρίες σας σήμερα – ευελπιστούμε για καλό.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά της οικογένειάς σας ή από τον κύκλο των συγγενών και φίλων σας. Ως εκ τούτου, μπορεί να υπάρξει μια συγκεκριμένη περίσταση ή συγκέντρωση που έχετε οργανώσει από πριν και την περιμένετε. Η σημερινή είναι καλή μέρα για τη σύλληψη ή γέννηση ενός μωρού. Τα καλά νέα σήμερα θα προέρθουν από ένα άτομο στο ζώδιο των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments