Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [8/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [8/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (8/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (8/12/19).

  • κριός

Θα είναι έντονη αυτή τη στιγμή μια παρόρμηση, να πεις όσα σκέφτεσαι. Το μυαλό σου μπορεί να σε ωθεί να το κάνεις, μόνο και μόνο για να δεις την αντίδραση του εραστή σου ή για να ταρακουνήσεις μια ήδη κουρασμένη κατάσταση. Ωστόσο ξέρεις, ότι μπορεί να το μετανιώσεις. Προς το παρόν, δάγκωσε τη γλώσσα σου και πέρνα όσο πιο όμορφα μπορείς. Πριν κάνεις την οποιαδήποτε συζήτηση, άφησε να υποχωρήσουν τα συναισθήματά σου.

  • ταύρος

Αυτό που απελευθερώνεται σαν χιονοστιβάδα από σένα – ή προς εσένα από τον εραστή σου- θα μπορούσε να είναι χρήσιμο και να προσφέρει ανακούφιση ή διαβεβαίωση. Τα πάθη θα χτυπήσουν κόκκινο και θα τροφοδοτήσουν κάτι, που σε κανονικές συνθήκες, θα ήταν μια μέτρια τεταμένη ανταλλαγή μεταξύ σας. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει ένας θετικός και διασκεδαστικός τρόπος για να διοχετεύσεις αυτό το πάθος. Να είσαι δημιουργική.

  • δίδυμοι

Μια αίσθηση προσοχής θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόοδο της ερωτικής σου ζωής αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό μπορεί να απαιτήσει να κάνεις τον εαυτό σου λιγάκι ευάλωτο. Μπορεί να χρειαστεί να αποκαλύψεις μια πτυχή της προσωπικότητάς σου που συνήθως κρατάς κρυμμένη και είσαι πρόθυμη να ανοιχτείς στο ταίρι σου, με έναν τρόπο που φαίνεται αρχικά άβολος. Μια ευχάριστη εξέλιξη όμως, θα είναι η ανταμοιβή!

  • καρκίνος

Να είσαι προσεκτική για ό,τι δεσμεύεσαι στο όνομα της αγάπης, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις προηγούμενο, που θα είναι δύσκολο ν’ αλλάξει στο μέλλον. Αυτό περιλαμβάνει μια σχέση, που μπορεί να αποδειχθεί πως θα σου είναι δύσκολο να απομακρυνθείς. Ένα σοφό καβούρι θα ζυγίσει όλα όσα προτείνονται ή προσφέρονται τώρα! Γι’ αυτό πάρε το χρόνο σου, και κοίταξε προσεκτικά τι σου έχει ζητηθεί, για να συμφωνήσεις.

  • λέων

Θα είναι ξεκάθαρο πως εσύ και το ταίρι σου, δε βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος ή δεν συμφωνείτε με τις απόψεις, ο ένας του άλλου. Ωστόσο, δεν πρέπει να απογοητευθείς και να δημιουργήσεις εντάσεις. Θα μπορούσατε να διασκεδάσετε μαζί, εξετάζοντας το γιατί, υπάρχει διαφορά απόψεων. Το να επιτρέψεις στην απόλαυση να είναι μέρος του σεναρίου, θα μετατρέψει την αμηχανία…. σε κάτι παρήγορο και ευχάριστο!

  • παρθένος

Το να ακολουθείς το ρεύμα έχει οφέλη, αλλά βεβαιώσου ότι εκεί που πηγαίνουν τα ερωτικά σου ή η σχέση σου συγκεκριμένα, σου ταιριάζει πραγματικά. Μπορεί να ταιριάζει σε κάποιον άλλον το να είσαι ευέλικτη κι ευχάριστη….αλλά αν έχεις επιφυλάξεις, τότε είναι καιρός να μιλήσεις με το ταίρι σου. Να ακολουθείς μόνο….αυτό που σου ταιριάζει!

  • ζυγός

Η θετική ενέργεια που επικρατεί, μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση των εξελίξεων, στο ρομαντικό μέτωπο. Επομένως, μην διστάσεις να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να κάνεις ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Είτε αυτό συνεπάγεται κουράγιο, για να γίνει η πρώτη κίνηση είτε να μεταφερθεί η υπάρχουσα σχέση σου σε νέο επίπεδο οικειότητας…. η ανάληψη πρωτοβουλίας τώρα, θα διασφαλίσει ότι οι συναντήσεις σας, θα είναι πραγματικά αξέχαστες!

  • σκορπιός

Φρόντισε ώστε τα σχέδια και οι επιλογές που κάνεις τώρα, να είναι ευέλικτες, καθώς οι ρυθμίσεις θα είναι επιρρεπείς, στην αλλαγή. Μια πρόσκληση ή μια συμφωνία θα μπορούσε επίσης να είναι απογοητευτική, αλλά μόνο επειδή πιθανότατα δεν θα ταιριάζει με τις προσδοκίες σου. Επίσης, προσπάθησε να μην φανείς βίαιη ή ερωτηματική, σε ό,τι αφορά μια σύνδεση. Ο ενθουσιασμός μπορεί εσφαλμένα να ερμηνευτεί σαν επιθυμία για έλεγχο κι αυταρχισμό. Δεν είναι σέξι!

  • τοξότης

Μπορεί να έχεις συνηθίσει σε μια συμφωνία ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, αλλά είναι πιθανό να μην είσαι ενθουσιασμένη για το πώς είναι, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, έχεις την ευκαιρία να την βελτιώσεις, αν θέλεις. Οποιεσδήποτε αλλαγές προκύψουν, ακολούθησε το ένστικτό σου, γι’ αυτό που σου φαίνεται σωστό. Αν ληφθούν μερικά μικρά μέτρα….όλα θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς.

  • αιγόκερως

Μια εξέλιξη « από το πουθενά» μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα ερωτικά σου. Αυτό που συζητήθηκε ή συμφωνήθηκε θα μπορούσε να έχει και μακροπρόθεσμες συνέπειες. Μπορεί ν’ αλλάξεις μια στάση ή μια πεποίθηση…κι ενδεχομένως το ίδιο να κάνει και ο εραστής σου. Και ίσως έτσι, να προκύψει απροσδόκητα μια αλλαγή κατεύθυνσης, ενός ρομαντικού πλάνου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments