Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [9/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [9/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα,Δευτέρα (9/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα,Δευτέρα (9/12/19).

  • κριός

Μπορεί να πιστεύεις πως πρέπει να τονίσεις κάτι στον αγαπημένο σου. Ωστόσο η συζήτηση που θα κάνετε, θα είναι εντονότερη απ’ ότι νόμιζες. Αν είσαι σίγουρη πως πρέπει να πεις αυτό που θέλεις, πες το….αλλά να είσαι προετοιμασμένη για μια σκληρή ανταλλαγή. Αν σκοπεύεις να πεις την ωμή αλήθεια, τότε να είσαι έτοιμη να δεχτείς επίθεση.

  • ταύρος

Μια σαφής ένδειξη ότι κάτι μπορεί να προχωρήσει στα ερωτικά σου, νιώθεις την ανάγκη να την εκτιμήσεις προσεκτικά. Μια συμφωνία, ή μια δέσμευση μπορεί να προχωρήσει, αλλά μπορεί να χρειαστεί να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές των όσων λέει ο εραστής σου, για να καταλάβεις πώς εξελίσσεται κάτι. Ίσως, να μη θέλεις να προσπαθήσεις τόσο πολύ για να καταλάβεις όσα λέει….αλλά αν διαθέσεις λίγο χρόνο γι’ αυτό, θα διασαφηνίσεις ότι κατάλαβες σωστά.

  • δίδυμοι

Κάνοντας μια μακροσκελή συζήτηση που θα προτιμούσες να τελειώσει, θα χρειαστεί πιθανώς δύο πράγματα από σένα. Το πρώτο, να αναλάβεις πρωτοβουλία να το εσύ, αφού δεν το κάνει ο εραστής σου ….και το δεύτερο να είσαι εκ των προτέρων, λιγότερο μυστικοπαθής. Μ’ αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις τον εραστή σου ν’ ακολουθήσει το παράδειγμά σου και να δείξει περισσότερη προθυμία να ανοιχτεί κι αυτός.

  • καρκίνος

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις, είναι να απογοητεύσεις τον εραστή σου. Όμως δε θέλεις ν’ αναλάβεις και όλη την ευθύνη για κάτι, που πρέπει να μοιραστείτε. Μπορείς να ζητήσεις από το ταίρι σου να ασχοληθείτε μαζί, όπου υπάρχει μια κοινή υποχρέωση… και το ταίρι σου να το δεχτεί ευχάριστα. Θα χρειαστεί να βρεθούν κάποιες ισορροπίες….και για η επίτευξή τους, βασίζεται σε σένα.

  • λέων

Θεωρείς μεγάλη ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνη σου, όμως ο εραστής σου θα νιώσει αποκλεισμένος, αν το κάνεις. Ξέρεις γιατί χρειάζεσαι το χώρο σου…. και πιθανότατα θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα φρέσκα και αυθόρμητα. Ωστόσο, πρέπει να σκεφτείς πώς θα το καταφέρεις. Υπάρχει ένας τρόπος που μπορείς να μεταφέρεις τις ανάγκες σου, χωρίς να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Αν θέλεις όμως να νιώθεις όμορφα στη σχέση σου μάλλον, είναι χρήσιμο η συζήτηση αυτή να γίνει τώρα…. και όχι αργότερα.

  • παρθένος

Ακόμα κι αν επανεξετάζεις ή αμφισβητείς τα συναισθήματά σου απέναντι στον αγαπημένο σου, μην υποθέτεις αυτόματα ότι βρίσκεσαι σε αβεβαιότητα. Αυτό που αντιμετωπίζεις τώρα, πιθανότατα έχει να κάνει περισσότερο με το χρονοδιάγραμμά σου. Αν προετοιμαστείς όσο και ο αγαπημένος σου πάνω σ’ αυτό, τότε θα μεταφέρεις τη σχέση σου, σε ένα νέο και πιο όμορφο επίπεδο. Το ότι θα βαδίσεις σε άγνωστα εδάφη με το σύντροφό σου, είναι φυσικό να σε κάνει λίγο προσεκτικότερη….αλλά μόνο για τώρα!

  • ζυγός

Ένα κύμα αισιοδοξίας θα ενισχύσει τη σχέση σου. Αν δεν ανυπομονείς για μια συγκεκριμένη ερωτική ανάπτυξη στη σχέση σου, τότε σύντομα θα ανυπομονείς. Νέες ερωτικές εξελίξεις…. θα σε γεμίσουν μεγάλη αισιοδοξία και θα ξεχάσεις τις στιγμές που ένιωθες συγκρατημένη γι’ αυτές.

  • σκορπιός

Ίσως, αυτό που εκδηλώνεται και είναι δύσκολο να ανιχνευθεί, έχει το πλέον παθιασμένο δυναμικό τώρα. Όπου προτιμάς να βλέπεις κάτι μεγάλο ή δραματικό να ξεδιπλώνεται…. μια μαγική διαδικασία, δουλεύει μυστηριωδώς. Όλη η εξέλιξη γίνεται σταδιακά και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να προσαρμοστείς στις αλλαγές που θα ακολουθήσουν.

  • τοξότης

Μπορεί να γνωρίζεις ότι τώρα, οι αλλαγές είναι εντονότερες στα ερωτικά σου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δεχτείς πως οι εξελίξεις είναι θετικές και να μην ανησυχείς ή να αμφιβάλλεις. Μια κοινή κατάσταση ή ρύθμιση θα μπορούσε να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο σαν αποτέλεσμα, αυτού που αλλάζει τώρα. Μπορεί να χρειαστεί κάποια προσαρμογή, αλλά η σχέση σου, φαίνεται ότι είναι αναμφισβήτητα ισχυρότερη.

  • αιγόκερως

Ένα νέο επίπεδο κατανόησης θα υπάρξει ανάμεσά σας. Ωστόσο, θα συνοδεύεται από ένταση… που θα μπορούσε να κάνει ένα ρομαντικό σενάριο να φαίνεται πιο σοβαρό από ό, τι είναι. Ίσως διαφωνείς ή είσαι αποφασισμένη να υποστηρίξεις ένα ζήτημα αρχής. Να ξέρεις όμως, ότι προσφέρεται ένα νέο επίπεδο συμφωνίας. Αυτό που μπορεί να φαίνεται έντονο τώρα, μπορεί με τη σωστή προσέγγιση και από τις δύο πλευρές, να αντικατασταθεί με άνεση.

  • υδροχόος

Ίσως θέλεις να διερευνήσεις τη δυνατότητα να εντυπωσιάσεις με μια χειρονομία σου, τον εραστή σου. Είναι όμως πραγματικά απαραίτητο? Το «μεγαλύτερο» δεν είναι πάντοτε «καλύτερο»…. και αυτό που κάνεις απαρατήρητα, μπορεί να αγγίξει την καρδιά του πιο βαθιά, από οτιδήποτε υπερβολικό. Είναι τα υπέροχα λόγια σου, που αντηχούν βαθιά μέσα του. Αν πιστεύεις ότι ξέρεις, τι θέλει πραγματικά να ακούσει, τότε πιθανότατα έτσι είναι.

  • ιχθύες

Υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να τονίσεις τις απόψεις σου για κάτι. Ξέρεις τι θέλεις να συμβεί με τα ερωτικά σου θέματα, αλλά μπορεί να διακινδυνεύσεις να φανείς επικριτική, αν δεν είσαι προσεκτική. Απέφυγε να φανείς υπεροπτική, σε οποιαδήποτε συζήτηση τώρα. Να είσαι αποφασισμένη, αλλά να μιλήσεις….όπως θα ήθελες να σου μιλήσει. Αν ο εραστής σου, φανεί πως σε ακούει….τότε είσαι στο σωστό δρόμο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments