Διεθνή

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [10/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [10/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (10/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (10/12/19).

  • Κριός

Δεν είστε σαν όλους τους άλλους – ούτε και το ταίρι σας. Και αυτό κάνει τη σχέση σας τόσο αρμονική και ενδιαφέρουσα. Πασχίστε ώστε να είστε και οι δύο χαλαροί και σε εγρήγορση και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα χάσετε καμία ευκαιρία.

  • Ταύρος

Μπορεί να μην είστε σε θέση να εκφράσετε με λόγια αυτό που συμβαίνει – αλλά αισθάνεστε ότι είναι κάτι σημαντικό. Ακόμη και το ταίρι σας που σας ξέρει καλύτερα από τον καθένα, δεν μπορεί να κατανοήσει τι γίνεται. Δε χρειάζεται να τα καταλαβαίνετε όλα – αποδεχτείτε το.

  • Δίδυμοι

Το να το παίζετε εκ του ασφαλούς, για εσάς ισοδυναμεί με το να είστε βαρετοί. Και δεν θέλετε να περνάτε έτσι το χρόνο σας. Οπότε ταράξτε λίγο τα νερά, τόσο εντός όσο και εκτός της κρεβατοκάμαρας. Είστε και οι δύο έτοιμοι να φτάσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο σύνδεσης στη σχέση σας.

  • Καρκίνος

Αν θέλετε η σχέση σας να κρατήσει, το κλειδί είναι η αίσθηση του χιούμορ. Οπότε αν προκύψει κάτι φαινομενικά σοβαρό, διακωμωδήστε το. Κατά βάθος ξέρετε πότε θα πρέπει να ενεργήσετε συνετά και προσγειωμένα.

  • Λέων

Δύο άτομα πάντα θα έχουν αγεφύρωτες διαφορές. Αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικά κάτι που προαναγγέλλει το τέλος της σχέσης μεταξύ τους. Αυτές οι ιδιοτροπίες είναι που καθορίζουν τον καθένα από εσάς… Και σας κάνουν μοναδικούς, τόσο ως μεμονωμένα άτομα όσο και ως συντρόφους.

  • Παρθένος

Κάποιες φορές χρειάζεστε μια γενική συναίνεση για να προχωρήσετε παρακάτω. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν έχετε ανάγκη από την έγκριση του/της συντρόφου σας για να συνεχίσετε. Είναι μια καλή στιγμή για να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε: Με αυτό τον τρόπο κανένας από τους δυο σας δεν θα θυμώσει ή θα αισθανθεί αδικημένος.

  • Ζυγός

Τα κάνατε όλα σωστά. Ταχτοποιήσατε όλες σας τις εκκρεμότητες, οπότε τώρα μπορείτε να βγείτε έξω στον κόσμο και να το γλεντήσετε. Δεν υπάρχουν όρια και το ταίρι σας είναι έτοιμο για όλα.

  • Σκορπιός

Αισθάνεστε κάπως εγκλωβισμένοι με όλες αυτές τις ανοησίες στη σχέση σας. Είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε, κάτι που θα ήταν μια πολύ κακή κίνηση από μέρους σας. Σκεφτείτε πριν κάνετε οτιδήποτε, αλλιώς θα το μετανιώσετε πικρά.

  • Τοξότης

Βιάζεστε να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού – αλλά προς τι όλη αυτή η φασαρία; Τι έρχεται στη συνέχεια; Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας και απολαύστε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Το ταίρι σας ξέρει ότι δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι και ότι πάντα θα υπάρχει κάποιο μάθημα που μπορείτε να πάρετε.

  • Αιγόκερως

Το πρόβλημα στη σχέση σας δεν έχει να κάνει τόσο με εσάς τους δύο, αφορά τους γύρω σας. Υπάρχουν κάποιοι καλοθελητές, που απλά δεν ξέρουν πότε πρέπει να το βουλώσουν. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε. Ξέρετε και οι δυο ποιο είναι το σωστό για εσάς.

  • Υδροχόος

Αυτό που κάνετε τώρα προφανώς δεν λειτουργεί – ή τουλάχιστον δεν σας ικανοποιεί. Αναζητήστε έμπνευση ακόμη και στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Αν κάτσετε και σκεφτείτε με το ταίρι σας, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε μια συγκλονιστική λύση.

  • Ιχθύες

Νέες δυνατότητες ανοίγονται μπροστά σας… Αλλά μόνο αν φανείτε και οι δύο αρκετά θαρραλέοι, βγείτε από τη ρουτίνα και τη ζώνη άνεσης και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Ενθουσιαστείτε! Ο ενθουσιασμός σας θα μεταδοθεί και στο ταίρι σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments