Video

Χάρης Ρώμας: “Ο Γιώργος Πατούλης μου πρότεινε έμμισθη θέση αλλά αρνήθηκα”

Χάρης Ρώμας: “Ο Γιώργος Πατούλης μου πρότεινε έμμισθη θέση αλλά αρνήθηκα”
Χάρης Ρώμας: Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για την θέση που του πρότεινε ο Γιώργος Πατούλης.

Χάρης Ρώμας: Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ότι αρνήθηκε την πρόταση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, στον οποίον είναι περιφερειακός σύμβουλος, για να είναι κανονικά με μισθό στην περιφέρεια. Επίσης, δήλωσε πως κάτι δεν του άρεσε στο teaser του Καφέ της Χαράς και μιλάει για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν για να μην χάσει την ψυχική του υγεία.

Ο σεναριογράφος ανέφερε: “Ο Γιώργος Πατούλης μου πρότεινε έμμισθη θέση αλλά αρνήθηκα, δεν δουλεύω για τον μισθό, γιατί δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω όλο το χρόνο μου, θα ήθελα να είμαι τίμιος ως προς αυτό και γιατί δεν θέλω αυτοί που με ψήφισαν να τους περάσει από το μυαλό ότι βρήκα τρούπα και τρούπωσα”.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το teaser του Καφέ της Χαράς που δόθηκε στον τηλεοπτικό αέρα και για την νέον επιγραφή εκείνος απάντησε: “Ως Πώποτας δεν το επιτρέπω (την επιγραφή νέον) αλλά ως Χάρης Ρώμας το επιτρέπω. Πράγματι ξεκινάμε τιμητικά την παραμονή της πρωτοχρονιάς γιατί συνδέεται με τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1“.

Το teaser

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments