Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [10/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [10/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (10/12/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (10/12/19). Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Σκορπιό, ζώδιο που του προσδίδει περισσότερη δύναμη. Ο Άρης θα παραμείνει σε αυτή τη θέση όλο τον Δεκέμβριο. Κάθε πράξη μας αποκτά βαθύτερο και ευρύτερο πεδίο υπό τη δική του επήρεια!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Ταύρο. Το πρωινό θα διέπεται από σταθερότητα: Είναι ιδανικό για να διεκπεραιώσετε τις προσωπικές σας υποχρεώσεις. Η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας, όταν περάσει αργότερα στους Διδύμους. Εκεί θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Ερμή από τον Τοξότη. Θα υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που ξέρετε και αυτά που πρέπει να γνωρίζετε!

Η Τρίτη είναι η μέρα που μπορείτε να εργαστείτε για να εξισορροπήσετε συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας τις τελευταίες επτά ημέρες: Τόσο τα καλά όσο και τα άσχημα. Προσπαθήστε να αποκομίσετε ό,τι καλύτερο μπορείτε από όλη αυτή την διαδικασία, είτε ως ανάμνηση είτε ως μάθημα ζωής. Σήμερα η διαίσθησή σας θα σας δώσει σημαντικές ιδέες για το μέλλον σας. Όσοι έχετε παιδιά, που ζουν μακριά από εσάς είτε θα ταξιδέψουν για να είναι μαζί σας κατά τη διάρκεια των γιορτών, θα βιώσετε διάφορες εμπειρίες.

Σήμερα μπορεί να ανησυχήσετε για την κατάσταση της υγείας μιας γυναίκας, η ασθένεια ή η θεραπεία της οποίας εξακολουθεί να είναι ασαφής. Αξιοποιήστε τη μέρα για να αγοράσετε δώρα ή αγαθά για το σπίτι, για να αγοράσετε ή να οργανώσετε πράγματα που είναι σημαντικά για την άνεση της οικογένειάς σας. Ένα γεγονός στη ζωή ενός ατόμου στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, μπορεί να απαιτήσει ιδιαίτερη προσοχή από εσάς.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη:

Η Τρίτη υποδεικνύει νέες δοκιμασίες για το χαρακτήρα σας, που θα απαιτήσουν υπομονή και σοφία στις πράξεις σας. Κάποιοι άνδρες στο περιβάλλον σας, θα σας προκαλέσουν σε βεβιασμένες αντιδράσεις ή συναισθήματα που θα σας φέρουν σε δυσάρεστη κατάσταση. Σήμερα δεν θα έχετε την καλύτερη διάθεση. Θα είστε πολύ πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι σε κάθε δυσάρεστη εμπειρία που θα βιώσετε στην καθημερινότητά σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με τον πεισματάρικο χαρακτήρα, ενός ατόμου του ίδιου ζωδίου με εσάς. Αν προσπαθήσετε να εξαπατήσετε κάποιον, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ, διότι θα προσπαθήσουν να εξαπατήσουν και εσάς. Τα ψέματά σας δεν θα γίνουν δεκτά σήμερα ως αστεία – και οι καταστάσεις που θα προκληθούν δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες. Η συζήτηση με μια γυναίκα θα σας επηρεάσει συναισθηματικά, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να ενεργήσετε για κάτι.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Τρίτη θα είναι ευχάριστη μέρα, ειδικά αν γλιτώσετε από την ενόχληση που μπορεί να προκαλέσουν λόγια ή πράξεις ανθρώπων στην οικογένειά σας. Σήμερα μην επιβαρύνετε την ερωτική σας σχέση με απαιτήσεις, που ξέρετε εκ των προτέρων ότι το ταίρι σας δεν είναι έτοιμο ή πρόθυμο να αποδεχθεί. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας δώσει μια απροσδόκητη ευκαιρία, τύχη ή κέρδος. Να είστε υπομονετικοί και να παίρνετε τα πράματα όπως έρχονται.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σας: Πληρωμές λογαριασμών, ασφάλιση, φόρους, ενοίκια και άλλα. Θα χαρείτε με νέα, σχετικά με χρήματα ή πληροφορίες για να αποκτήσετε χρήματα ή οφέλη από αυτά. Τα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, ενδέχεται να έχουν μεγαλύτερη περίοδο εξέλιξης μέχρι να ολοκληρωθούν επιτυχώς (περίπου 3 ημέρες).

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments