Διεθνή

Συνελήφθη πρώην παίκτης της ΑΕΚ για ξυλοδαρμό της γυναίκας του

Συνελήφθη πρώην παίκτης της ΑΕΚ για ξυλοδαρμό της γυναίκας του
Μίλαν Γκούροβιτς: Ο 44χρονος είχε αγωνιστεί για μία πενταετία στο Περιστέρι (1993-1998), ενώ το 2000 είχε περάσει και από την ΑΕΚ.

Μίλαν Γκούροβιτς: Ο 44χρονος Σέρβος, γνωστός στο ελληνικό μπάσκετ από τη θητεία του σε Περιστέρι και ΑΕΚ, συνελήφθη από την αστυνομία του Βελιγραδίου για κακοποίηση της συζύγου και της κόρης του. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της σερβικής εφημερίδα, «Blic», ο 44χρονος, μετά από σχετική καταγγελία, συνελήφθη χθες και κρατείται, καθώς κατηγορείται πως επιτέθηκε και χτύπησε τη γυναίκα και την 16χρονη κόρη του στο διαμέρισμα τους στο Βελιγράδι.

Ο 44χρονος φέρεται να παραδέχτηκε στις Αρχές το περιστατικό, το οποίο εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμά τους, με την εδώ και δυόμιση δεκαετίες σύζυγό του και με την μοναδική του κόρη (από τα τέσσερα παιδιά του).

Ο Μίλαν Γκούροβιτς είχε αγωνιστεί για μία πενταετία στο Περιστέρι (1993-1998) το οποίο πέρυσι τον βράβευσε, ενώ το 2000 είχε περάσει και από την ΑΕΚ έχοντας πρόταση και από τον Παναθηναϊκό. Το 2000 κλήθηκε αρχικά στην εθνική της πάλαι ποτέ ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, αλλά εν τέλει “κόπηκε” από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο μάλιστα απέρριψε ο ίδιος με τη σειρά του, όταν ο Σέρβος τεχνικός του πρότεινε να πάρει μεταγραφή στο “τριφύλλι”. Το 2009 αποσύρθηκε από τα παρκέ για να ακολουθήσει το μονοπάτι της προπονητικής, έχοντας πόστο βοηθού και στον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2012-13.

Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε Μέσο της Σερβίας, ο Γκούροβις είχε ρωτηθεί για τη σχέση του με τα παιδιά του, κάνοντας ειδική αναφορά στον χαρακτήρα της κόρης του: “Η Μιλίτσα είναι πραγματική… φωτιά. Κληρονόμησε εντελώς τον χαρακτήρα μου. Αποφασίζει περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό. Θα πρέπει να το ισορροπήσουμε αυτό κάπως, μαθαίνοντας από τα λάθη που έχει δείξει η ιστορία”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments