Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Τράβηξε όλα τα βλέμματα στη νέα δημόσια εμφάνιση του

Πάνος Καμμένος: Τράβηξε όλα τα βλέμματα στη νέα δημόσια εμφάνιση του
Πάνος Καμμένος: Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε μια από τις σπάνιες -πλέον- δημόσιες εμφανίσεις του τράβηξε ξανά όλα τα βλέμματα με την αδυνατισμένη του εμφάνιση.

Πάνος Καμμένος: Εδώ και αρκετούς μήνες, κάθε φορά που ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση το… κύριο θέμα συζήτησης είναι η εμφάνισή του. Και πιο συγκεκριμένα τα πολλά κιλά που έχει χάσει ο ίδιος το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, στη νέα του δημόσια εμφάνιση, η συζήτηση πήγε για μια ακόμη φορά στη μεγάλη απώλεια βάρους του. Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ έδωσε το παρών σε επιστημονική ημερίδα του ΙΓΜΕΑ κι εμφανίστηκε ακόμα πιο αδυνατισμένος σε σχέση με το καλοκαίρι.Τότε, δηλαδή, που είχε είχε εμφανιστεί -αγνώριστος- έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.

Είχε γίνει γνωστό πως ο πρώην υπουργός Άμυνας έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, ύστερα από σκληρή δίαιτα που ακολούθησε αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- και με μια αισθητική επέμβαση, που του επέτρεψε να μην ξαναπάρει τα κιλά. Στην περιγραφή του βίντεο που έχει αναρτήσει ο λογαριασμός των ΑΝΕΛ, στο YouTube, αναφέρεται:

«Ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στην Επιστημονική Ημερίδα του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών (ΙΓΜΕΑ) στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με θέμα «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στο ζωτικό χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και οι αλληλεπιδράσεις τους με το διεθνές περιβάλλον»».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης