Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [11/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [11/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (11/12/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (11/12/19). Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Τοξότη. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 29 του μήνα και μετά θα περάσει στον Αιγόκερω. Η ανάγκη σας είναι να αποζητάτε την αλήθεια και την ευρύτερη γνώση. Φροντίστε να συλλέξετε τώρα όσες περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία μπορείτε: Θα ενισχύσουν την πορεία σας προς την επιτυχία!

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Σήμερα θα συναντηθεί εκεί με τον Κρόνο και σε δύο ημέρες με τον Πλούτωνα. Η ανάτασή της πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την Πανσέληνο, που θα αναδυθεί αύριο στο ζώδιο των Διδύμων. Με τη Σελήνη εκεί σήμερα, προάγεται η επικοινωνία και η πληροφόρηση!

Την Τετάρτη θα ενεργήσετε πιο λογικά στα καθημερινά σας καθήκοντα και θα είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε. Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες συζητήσεις και επαφές με φίλους, για οικονομικά θέματα που σας ενδιαφέρουν εξίσου. Η Τετάρτη μπορεί να σας εκπλήξει με δυσάρεστες ειδήσεις, σχετικά με έναν άντρα που έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Για τους άνδρες στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη, η μέρα είναι ευνοϊκή για σημαντικές αποφάσεις ή για μια αλλαγή. Η Τετάρτη μπορεί να σας χαροποιήσει με νέα που σχετίζονται με την εκπαίδευση ενός παιδιού, την ανάπτυξη των ταλέντων του ή μια δημόσια επιτυχία του. Η σημερινή θα είναι δύσκολη μέρα για ταξίδια, καθώς θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα στην ολοκλήρωση των καθημερινών σας καθηκόντων. Πολλά πράγματα θα συμβούν με ευκολία ή θα σας προσφερθεί βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένετε. Να περιμένετε καλά νέα για χρήματα ή να λάβετε χρήματα για τα οποία έχετε ενημερωθεί εκ των προτέρων. Η μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός, συνομιλία ή συνάντηση με ένα άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο για μια συζήτηση ή να εκπληρώσετε μια υπόσχεση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για αγορές, τακτοποίηση θεμάτων που σχετίζονται με κάποια ιδιοκτησία και για συζητήσεις οικογενειακών θεμάτων. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία να βρεθείτε με κάποια άτομα, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα από την οικογένεια ή τους φίλους σας. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια, θα έχουν έναν ξεχωριστό λόγο για να χαρούν σήμερα ή θα βιώσουν μια ιδιαίτερη εμπειρία.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε την τάση να κάνετε τα πράγματα με αργούς ρυθμούς. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να σκεφτείτε, να ελέγξετε τα δεδομένα ή τις πληροφορίες προτού λάβετε οποιαδήποτε απόφαση. Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή για να εναρμονίσετε σχέσεις σας που έχουν διαρραγεί, από διαμάχες ή αντιπαραθέσεις. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω μιας ενδιαφέρουσας εμπειρίας που θα σχετίζεται με άτομα στα ζώδια των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Τετάρτη θα είναι μια δύσκολη μέρα, καθώς τα γεγονότα της θα επηρεάσουν πολύ τη συναισθηματική σας κατάσταση. Κάποια νέα ή οι ενέργειες ατόμων θα σας κάνουν να λυπηθείτε, να απογοητευθείτε ή ακόμη και να ξεσπάσετε σε κλάματα. Αποφύγετε να πάρετε ρίσκα και να σχολιάσετε δυσάρεστες ειδήσεις. Στη ζωή οι καλές μέρες διαδέχονται τις κακές – και το ανάποδο. Καλό θα είναι να χειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις με ιδιαίτερη προσοχή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments