Ελλάδα

Καλαμάτα: Έλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και πήγε να την κάψει ζωντανή

Καλαμάτα: Έλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και πήγε να την κάψει ζωντανή
Καλαμάτα: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο είναι η 39χρονη, την οποία προσπάθησε να κάψει ζωντανή ο 45χρονος σύζυγός της έπειτα από καυγά - Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 45χρονος.

Καλαμάτα: Φρικιαστικό έγκλημα στην Καλαμάτα, όπου ένας 45χρονος έλουσε την 39χρονη γυναίκα του με βενζίνη και προσπάθησε να την κάψει ζωντανή. Η απόπειρα δολοφονίας έγινε λόγω ενός καβγά προσωπικών διαφορών το βράδυ της Τετάρτης. Κατευθείαν έσπευσε πυροσβεστική στην πολυκατοικία επί της οδού Ακρίτα και οι άνδρες έσβησαν τις φλόγες και βρήκαν πολύ βαριά τραυματισμένη την 39χρονη, ενώ ο 45χρονος σύζυγος είχε τραυματιστεί ελαφρά. 

Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο της το σώμα και δίνει μάχη, για να κρατηθεί τη ζωή.

Αντίθετα, στον 45χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος διέταξε την κράτησή του, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments