Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο – Τα “άκουσε” η Νοτοπούλου [vid]

Θεσσαλονίκη: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο – Τα “άκουσε” η Νοτοπούλου [vid]
Θεσσαλονίκη: Η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέβηκε στο βήμα για να υπερασπιστεί το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΑΣΘ, με τα πνεύματα να οξύνονται αρκετά.

Θεσσαλονίκη: Εντάσεις δημιούργησε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με θέμα τον ΟΑΣΘ, η παρουσία της Κατερίνας Νοτοπούλου. Η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», ανέβηκε στο βήμα για να υπερασπιστεί το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης σε σχέση με τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, με τα πνεύματα να οξύνονται αρκετά κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της. Σύμφωνα με το GR Times, τα λεγόμενά της δεν έγιναν δεκτά με ευχάριστη διάθεση από μικρομετούχους του ΟΑΣΘ, οι οποίοι της επιτέθηκαν φραστικά, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι τους κατέστρεψε οικονομικά.

Λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε η σύμβουλος της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Έλλη Χρυσίδου, αποχώρησε από τη συνεδρίαση. Προηγουμένως, είχε σημειωθεί νέα ένταση, όταν η αστυνομία δεν επέτρεψε σε πολίτες να εισέλθουν στην αίθουσα που γινόταν η συνεδρίαση. Εξηγήσεις για το συμβάν ζήτησε η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία χαρακτήρισε ντροπιαστική την παρουσία της αστυνομίας σε μία δημόσια συνεδρίαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments