Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Βάζει μπροστά τις πωλήσεις

Ίλια Ίβιτς: Βάζει μπροστά τις πωλήσεις
Ίλια Ίβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εκτός από τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν προσφέρει να προσδοκώμενα βάζει μπροστά και το πλάνο των πωλήσεων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Ίλια Ίβιτς: Σε εγρήγορση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Οι “Κιτρινόμαυροι” αφού έκλεισαν το θέμα προπονητή με την έλευση του Μάσιμο Καρέρα πλέον τρέχουν αποκλειστικά την διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας. Προτεραιότητα για τον Ίβιτς έχουν οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που ήρθαν το καλοκαίρι όμως ουδέποτε κατάφεραν να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών του συλλόγου.

Ζεράλδες και Σιμάο βρίσκονται στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές υπό αποχώρηση, με τις περιπτώσεις τους ωστόσο να είναι αρκετά διαφορετικές. Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την ΑΕΚ να διακόπτει πρόωρα τον δανεισμό του. Η περίπτωση του δεύτερου ωστόσο είναι αρκετά δυσκολότερη καθώς η ΑΕΚ δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο μαζί, κάτι που σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις αναμένονται να την δυσκολέψουν αφάνταστα.

Εκτός από τους ποαραπάνω, ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να βάζει μπροστά και πωλήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Μπάρκας, Γαναλόπουλος και Λιβάγια είναι τρεις ποδοσφαιριστές που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει αρκετές ομάδες του εξωτερικού, με την ΑΕΚ να γνωρίζει πως ενδεχόμενη παραχώρηση του μπορεί να αποφέρει μεγάλα οικονομικά οφέλη στον σύλλογο.

Ο Μπάρκας βρίσκεται σταθερά στις λίστες αρκετών ομάδων κυρίως από την Ιταλία ενώ Γαλανόπουλος και Λιβάγια έχουν εξίσου “πέραση”. Ο Ίλια Ίβιτς ξέρει πως θα πρέπει να κάνει θυσίες προκειμένου να καλύψει τα μεγάλα κενά στην ΑΕΚ. Η Ένωση αναμένεται κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να κινηθεί για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών για τη βασική ενδεκάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments