Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Αυτός είναι ο λόγος που ανανεώθηκε το συμβόλαιό του

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Αυτός είναι ο λόγος που ανανεώθηκε το συμβόλαιό του
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Βασικός και αναντικατάστατος θεωρείται στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, με τους ιθύνοντες του "τριφτυλλιού" να έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό του ήδη από τον Οκτώβρη.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Στις 23 Οκτωβρίου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη μέχρι το 2022, επιβεβαιώνοντας έτσι και τυπικά πως ο 22χρονος μέσος αποτελεί βασικό μέλος της προσπάθειας των “πρασίνων” και κλείνοντας συγχρόνως την πόρτα στουςε επίδοξους “μνηστήρες”.

Η αλήθεια είναι πως η ανανέωση αυτή πέρασε από «σαράντα κύματα». Με τον Νίκο Νταμπίζα οι διαπραγματεύσεις δεν πήγαιναν καλά. Με την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού διευθυντή όμως όλα άλλαξαν και ο παίκτης πείστηκε να παραμείνει στην ομάδα. Την υπόθεση ανέλαβε προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μίλησε με την πλευρά του Έλληνα επιθετικού στέλνοντας εν συνεχεία με mail τελική πρόταση του. Γιώργος Δώνης και Κώστας Κωστάντος συνομίλησαν απευθείας με τον ίδιο τον παίκτη, πείθοντας τον πως το μέλλον του ανήκει στον Παναθηναϊκό. Έτσι, η στάση του νεαρού ποδοσφαιριστή άλλαξε και ο ίδιος επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Το προηγούμενο διάστημα και όσο Παναθηναϊκός και Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν έδιναν τα χέρια, ακούστηκαν διάφορα σενάρια για μετακόμισή του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα είτε στο Βέλγιο είτε στην Ολλανδία. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν προέκυψε εν τέλει, αφού αποφασίστηκε να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα. Η απόφαση αυτή, τόσο της διοίκησης του “τριφυλλιού” όσο και του Γιώργου Δώνη, τονίζει για ακόμη μια φορά πόσο σημαντικός θεωρείται ο παίκτης στο πράσινο ρόστερ. Επιπλεόν, βάζει τέλος στα όποια σενάρια περί παραχώρησης του σε άλλη ομάδα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Live Sport” είτε πρόκειται για τη Στουτγκάρδη, είτε για άλλη ομάδα του εξωτερικού, η πολιτική της διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει. Ο 22χρονος εξτρέμ θεωρείται βασικός στον ελληνικό κορμό που θέλει ο Αλαφούζος και γι’ αυτό ανανεώθηκε το συμβόλαιό του και όχι για να παραχωρηθεί με μεταγραφή σε κάποια άλλη ομάδα. Βέβαια, εφόσον προκύψει κάποια εξωπραγματική προσφορά, όλα είναι πιθανά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments