Video

Αυτό είναι το χωριό που δεν έχει γεννηθεί αγόρι τα τελευταία 10 χρόνια [vid]

Αυτό είναι το χωριό που δεν έχει γεννηθεί αγόρι τα τελευταία 10 χρόνια [vid]
Οι Αρχές έχουν δεσμευθεί πως η οικογένεια που θα γεννήσει αγόρι θα λάβει χρηματικό έπαθλο.

Μια εντυπωσιακή ιστορία από την Πολωνία έχει δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. Κι αυτό γιατί σε ένα χωριό της χώρας έχει να γεννηθεί αγόρι εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια. Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό, με τους επιστήμονες και τα Μέσα να έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται εντονότερα με το θέμα. Πρόκειται για το χωριό Miejsce Odrzanskie, το οποίο είναι μια μικρή αγροτική κοινότητα της Πολωνίας.

Το εν λόγω χωριό αριθμεί συνολικά 328 κατοίκους, ενώ εδώ και μια δεκαετία δεν έχει «δει» να γεννιέται έστω ένα αγόρι. Μάλιστα, οι Αρχές έχουν δεσμευθεί πως η οικογένεια που θα καταφέρει να γεννήσει αγόρι θα λάβει χρηματικό έπαθλο, ενώ το όνομα που θα του δοθεί αργότερα και σε έναν από τους δρόμους του χωριού. Παρά το αξιοπερίεργο του γεγονότος, αρκετοί επιστήμονες αναφέρουν πως το γεγονός αυτό είναι απλά σύμπτωση, η οποία ενισχύεται αρκετά και από το γεγονός πως το ποσοστό γεννήσεων είναι λιγότερη από μια γέννηση το χρόνο.

Πρόκειται για ένα χωριό που δεν έχει καφετέριες, εστιατόρια και σχολεία, με τον πυροσβεστικό σταθμό να είναι το επίκεντρο της κοινωνικής ζωής των κατοίκων. Αυτό έκανες του επιστήμονες να ασχοληθούν με το θέμα και έφτασαν να ισχυρίζονται πως ευθύνονται οι γυναίκες που δεν γεννούν αγόρια επειδή δεν καταναλώνουν πολύ ασβέστιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments