Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [14/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [14/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (14/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (14/12/19).

  • Κριός

Οι φίλοι σας είναι γεμάτοι με καλές συμβουλές όταν πρόκειται για σχέσεις – ή δεν έχουν καθόλου.Αλλά τελικά, εσείς είστε ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τι είναι καλύτερο για εσάς. Μάθετε να εμπιστεύεστε την κρίση σας και να έχετε αυτοπεποίθηση.

  • Ταύρος

Είναι ο θαυμασμός μια σταθερή βάση για μια σχέση; Ποιος νοιάζεται; Είναι σίγουρα μια υποσχόμενη προϋπόθεση για ένα ευχάριστο φλερτ. Υπάρχει κάποιο άτομο που σας αρέσει και γνωρίζετε ότι τρέφει τα ίδια συναισθήματα για σας. Ήρθε η ώρα να βγείτε ένα ραντεβού μαζί του.

  • Δίδυμοι

Όταν αισθάνεστε ότι έχετε κουραστεί στο πεδίο μάχης του έρωτα, αυτό που χρειάζεστε είναι η συμπαράσταση άλλων singles. Ωστόσο, το να ξύνετε παλιές πληγές είναι αντιπαραγωγικό. Μην αφήνετε την αρνητική διάθεση να σας καταβάλλει. Δείτε τα πράγματα θετικά.

  • Καρκίνος

Αχ, ο έρωτας! Είστε λοιπόν ερωτευμένοι με αυτό το άτομο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει απαραίτητα να γίνει κάτι. Σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας για το τι θα μπορούσε ή θα έπρεπε να συμβεί.

  • Λέων

Πρέπει πραγματικά να παρακολουθήσετε άλλο ένα επεισόδιο του αγαπημένου σας σήριαλ; Σπαταλάτε χρόνο που θα μπορούσατε να διαθέσετε για να κάνετε κάτι πιο ενδιαφέρον, παραγωγικό, συναρπαστικό στη ζωή σας. Για να μην πούμε ότι θα μπορούσατε να το αφιερώσετε στην αναζήτηση του έρωτα.

  • Παρθένος

Αφήστε κάτω τα βιβλία αυτοβοήθειας, πετάξτε τις λίστες και σταματήστε να κάνετε τα κουίζ προσωπικότητας στα περιοδικά. Ελάτε σε επαφή με τα συναισθήματά σας, αντί να προσεγγίζετε τον έρωτα με στρατηγική. Ανοιχτείτε προς τις ενέργειες του σύμπαντος.

  • Ζυγός

Η χαλαρή, ανεπιτήδευτη γοητεία σας είναι αυτό που προσελκύει κάποιο άτομο κοντά σας. Αλλά η επικοινωνία σας είναι γεμάτη εμπόδια τώρα. Βεβαιωθείτε ότι θα δείξετε προσοχή, διαφορετικά μπορεί να σας θεωρήσει επιπόλαιους και εγωκεντρικούς.

  • Σκορπιός

Ένας διακριτικός φίλος σας προσπαθεί να σας μεταφέρει μερικές σημαντικές πληροφορίες για το νέο σας φλερτ, χωρίς να καταφύγει σε κουτσομπολιά. Ακούστε τον προσεκτικά, διαφορετικά μπορεί να το μετανιώσετε.

  • Τοξότης

Όσα πάνε κι όσα έρθουν. Κρατήστε μια χαλαρή στάση στην αναζήτηση του έρωτα. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα έχετε μια καλή αίσθηση προοπτικής, αλλά με τη στάση σας θα προσελκύσετε το κατάλληλο άτομο.

  • Αιγόκερως

Σκεφτείτε τη ζωή σας ως μια κλασική ρομαντική κωμωδία. Υπάρχει χιούμορ. Υπάρχουν ανατροπές. Και το πιο σημαντικό – και ικανοποιητικό, υπάρχουν ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις που οδηγούν στην πιο γλυκιά συμφιλίωση.

  • Υδροχόος

Η ζωή σας έχει γίνει τόσο γεμάτη, δραστήρια και ενδιαφέρουσα που έχετε ξεχάσει εντελώς την αναζήτηση του έρωτα. Και φυσικά τότε είναι που θα αρχίσουν να συμβαίνουν όλα τα καλά. Το σύμπαν έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ.

  • Ιχθύες

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, είστε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο κατευθύνσεις. Δεν χρειάζεται όμως να το κάνετε μεγάλο θέμα. Απλά κάντε μια επιλογή και προχωρήστε. Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι θα βρουν τρόπο να το αντιμετωπίσουν.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments