Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου: Απόλυτα ερωτευμένη με τον Δημήτρη Ταταράκη [pics]

Ελευθερία Ελευθερίου: Απόλυτα ερωτευμένη με τον Δημήτρη Ταταράκη [pics]
Ελευθερία Ελευθερίου: Σε πελάγη ευτυχίας «πλέουν» τον τελευταίο καιρό οΔημήτρης Ταταράκης και η γνωστή τραγουδίστρια.

Ελευθερία Ελευθερίου: Η πανέμορφη τραγουδίστρια και ο Δημήτρης Ταταράκης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το ζευγάρι μπορεί να είναι εδώ και αρκετούς μήνες μαζί, όμως ο έρωτάς τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και από τότε παραμένει αχώριστο.

Οι δυο τους απολαμβάνουν κάθε στιγμή αυτής της σχέσης και δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram στιγμές από διάφορες στιγμές τους. Το γοητευτικό μοντέλο στηρίζει με κάθε τρόπο την καλή του και αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχει στο video clip για το καινούργιου τραγούδι της με τίτλο «Δεν έχουμε σχέση».

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια από τις βραδινές εξόδους του. Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης βρέθηκαν στο Κέντρο Αθηνών, προκειμένου να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του επιτυχημένου καλλιτέχνη Νίκου Οικονομόπουλου. Ο ένας δεν έφυγε στιγμή από το πλάι του άλλου, ενώ δεν έλειψαν οι τρυφερές αγκαλιές και οι αφιερώσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments