Διεθνή

Αργεντινή: Η σοκαριστική στιγμή της θανάσιμης ενέδρας σε 50χρονο Βρετανό εκατομμυριούχο [vid]

Αργεντινή: Η σοκαριστική στιγμή της θανάσιμης ενέδρας σε 50χρονο Βρετανό εκατομμυριούχο [vid]
Αργεντινή: Ο 50χρονος Βρετανός εκατομμυριούχος έπεσε νεκρός από τα πυρά των ληστών, ενώ ο 28χρονος θετός γιος του τραυματίστηκε σοβαρά.

Αργεντινή: Νεκρός από τα πυρά ληστών έπεσε έξω από το ξενοδοχείο του στο Μπουένος Άιρες ένας 50χρονος Βρετανός εκατομμυριούχος, ενώ ο θετός γιος του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. Στο βίντεο από τη δολοφονική ενέδρα που στήθηκε το περασμένο Σάββατο φαίνεται ο Μάθιου Τσαρλς Γκίμπαρτ να βγαίνει από το ξενοδοχείο μαζί με τον 28χρονο Στεφάν Τζόσουα Ζόουν.

Ξαφνικά, εμφανίζονται οι ληστές πάνω σε μια μοτοσικλέτα, οι οποίοι αρχικά πυροβολούν τον 28χρονο στο πόδι για να τους παραδώσει την τσάντα που έχει στα χέρια του. Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με μαύρο κοντομάνικο, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ο 50χρονος επιχειρηματίας, να προσπαθεί να απομακρύνει τους ληστές. Τότε έπεσαν εκ νέου πυροβολισμοί με μια σφαίρα να τραυματίζει θανάσιμα τον 50χρονο, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να τρεκλίζει και στη συνέχεια να πέφτει στο οδόστρωμα.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η σφαίρα πιθανότατα τρύπησε τον πνεύμονα του 50χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε μετά τον τραυματισμό του. Ο θετός γιος του πυροβολήθηκε νοσηλεύεται αρκετά σοβαρά, καθώς πυροβολήθηκε στον μηρό. Αστυνομική πηγή που επικαλείται η Daily Mail ανέφερε ότι οι ληστές περίμεναν 50χρονο επιχειρηματία από τη στιγμή που προσγειώθηκε στο Μπουένος Άιρες.

«Είδαμε στις κάμερες ότι τους ακολουθούσαν όχι μόνο μοτοσικλέτες αλλά και τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα» είπε η αστυνομική πηγή στην βρετανική εφημερίδα. όσον αφορά τους δράστες της επίθεσης, αυτοί διέφυγαν και αναζητούνται ακόμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments