Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Έδωσε συγχαρητήρια στον Μπόρις Τζόνσον για την εκλογή του

Ντόναλντ Τραμπ: Έδωσε συγχαρητήρια στον Μπόρις Τζόνσον για την εκλογή του
Ντόναλντ Τραμπ: Μετά την επιβλητική του επικράτηση στις Βρετανικές εκλογές, ο Μπόρις Τζόνσον δέχεται συνεχώς συγχαρητήρια και εξαίρεση δεν αποτέλεσε και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ντόναλντ Τραμπ: Ο Μπόρις Τζόνσον κέρδισε τις εκλογές στη Βρετανία με εμφατικό τρόπο και όπως γίνεται αντιληπτό δε σταματάει να δέχεται συγχαρητήρια. Οι συγκεκριμένες εκλογές ήταν ένα στοίχημα για τον ίδιο αλλά και για τη Βρετανία, καθώς ο Μπόρις Τζόνσον είναι το πρόσωπο του Brexit. Με την εκλογή του φαίνεται ο βρετανικός λαός να στηρίζει το δρόμο του Brexit και ο πρωθυπουργός προχωράει απρόσκοπτα προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσαν πως ανυπομονούν να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία και τις διαπραγματεύσεις για μια “φιλόδοξη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου” κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν σήμερα, όπως έκανε γνωστό η Ντάουνινγκ Στριτ.

“Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος τον συνεχάρη για το αποτέλεσμα των γενικών εκλογών”, επισήμανε ένας εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργικού γραφείου σε ανακοίνωση που εκδόθηκε. “Συζήτησαν σχετικά με την τεράστια σημασία της σχέσης Βρετανίας- ΗΠΑ κι ανυπομονούν να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία επί θεμάτων όπως η ασφάλεια και το εμπόριο, μεταξύ άλλων τη διαπραγμάτευση μιας φιλόδοξης συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments