Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [16/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [16/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (16/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (16/12/19).

  • Κριός

Βάλτε λίγη ποικιλία στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι μεγάλο. Απλά κάτι για να βγείτε εσείς και ο/η σύντροφός σας από τη ρουτίνα. Ταράξτε λίγο τα νερά. Τι λέτε να βγείτε για μια βόλτα μετά το δείπνο αντί να δείτε πάλι DVD;

  • Ταύρος

Το να υπερασπίζεστε την άποψή σας είναι ένα πράγμα. Αλλά το να μην θέλετε καν να ακούσετε άλλες γνώμες, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο/Η σύντροφός σας θαυμάζει τη δύναμη του χαρακτήρα σας αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν γίνεστε πεισματάρηδες χωρίς λόγο.

  • Δίδυμοι

Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ούτε εσείς ούτε το ταίρι σας αισθάνεστε θυμωμένοι για αυτό το ζήτημα. Αφήνοντας το άλλο άτομο να λειτουργήσει ως αντίβαρο, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε το πρόβλημα σε χρόνο μηδέν.

  • Καρκίνος

Εσείς οι δύο είστε τόσο απασχολημένοι με άλλους τομείς της ζωής σας, που έχετε παραμελήσει κάπως την ερωτική σας ζωή. Δείξτε και πάλι ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον και θα δείτε πόσο εύκολα θα αναζωπυρωθεί το πάθος σας.

  • Λέων

Αισθάνεστε απόλυτα προσγειωμένοι στο έδαφος – όταν δεν τρέχετε εδώ και εκεί. Το ταίρι σας σάς ξέρει και σας λατρεύει για αυτό – για την απρόβλεπτη προβλεψιμότητά σας.

  • Παρθένος

Έχοντας το ταίρι σας στο πλευρό σας βλέπετε την τύχη σας να αλλάζει. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Αν πιστεύετε στον εαυτό σας, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο. Ένας πιστός σύμμαχος είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

  • Ζυγός

Είστε επικεντρωμένοι στο στόχο σας αλλά γιατί το κάνετε τόσο εύκολο; Δεν λένε ότι η ζωή είναι δύσκολη; Ζητήστε από το ταίρι σας να σας δώσει και άλλες προκλήσεις, καθώς πασχίζετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Σκορπιός

Πετάξτε τη λίστα με τις υποχρεώσεις από το παράθυρο, μαζί με τα «πρέπει» και τα «μη» για τη σχέση σας. Αφήστε στην άκρη τις προσδοκίες σας. Μην μπείτε στον κόπο να τις ανακυκλώσετε – απλά πετάξτε τις. Οι κατευθυντήριες γραμμές σας είναι πολύ περιορισμένες. Αφήστε το σύμπαν να πάρει τα ηνία.

  • Τοξότης

Το να βιάζεστε να τελειώσει κάτι επειδή σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, στερεί και τους δυο σας από κάτι καλό. Εξέλιξη, εμπειρίες και αλλαγή: Αυτά θα είναι η ανταμοιβή σας, αν δεσμευθείτε στο εδώ και στο τώρα.

  • Αιγόκερως

Φαίνεται ότι το ταίρι σας κρύβει μια σημαντική πληροφορία από εσάς. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για αποκαλύψεις από το τώρα – για εσάς. Πλέον έχετε και οι δύο το χρόνο να καταστρώσετε την επόμενη κίνησή σας.

  • Υδροχόος

Τα τρικ δεν απευθύνονται μόνο σε παιδιά. Απευθύνονται και σε μεγάλους, όλοι έχουν ανάγκη από λίγο ενθουσιασμό στη ζωή τους. Γι’ αυτό βγάλτε τους κρυμμένους άσους από το μανίκι και μεταφερθείτε με το ταίρι σας σε μια άλλη ψυχική κατάσταση.

  • Ιχθύες

Το «περασμένα ξεχασμένα» είναι το φόρτε σας, ειδικά σήμερα που τα άστρα ευνοούν την αρμονία και την συγχώρεση. Δεν αξίζει να τσακώνεστε με το ταίρι σας. Συμφωνήστε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments