Αθλητισμός

Μικέλ Αρτέτα: Αντιδρούν οι παίκτες της Άρσεναλ στο ενδεχόμενο πρόσληψής του

Μικέλ Αρτέτα: Αντιδρούν οι παίκτες της Άρσεναλ στο ενδεχόμενο πρόσληψής του
Μικέλ Αρτέτα: Δεν θέλουν τον 37χρονο, άλλοτε μέσο, στον πάγκο τους οι παίκτες των "κανονιέρηδων" και το δηλώνουν με κάθε τρόπο.

Μικέλ Αρτέτα:  Ο Ουνάι Έμερι αποτελεί παρελθόν από την Άρσεναλ με τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός προπονητής, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε αναζήτηση μια μόνιμης λύσης για τον πάγκο της ομάδας. Όλα δείχνουν ότι αυτή η λύση θα είναι ο 37χρονος Ισπανός βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, Μικέλ Αρτέτα, με τον οποίο υπήρξε επαφή και έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις.

Ο Αρτέτα είχε συνάντηση τόσο την Κυριακή, όσο και τη Δευτέρα με παράγοντες της Άρσεναλ στο Μάντσεστερ, με τους δημοσιογράφους στην Αγγλία να θεωρούν ότι η συμφωνία είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Daily Mirror», υπάρχουν αντιδράσεις από πρωτοκλασάτους παίκτες στο ενδεχόμενο πρόσληψής του, ο οποίος δεν έχει δουλέψει ξανά ως πρώτος προπονητής. Οι ποδοσφαιριστές, μάλιστα, φαίνεται πως έχουν εκφράσει αυτή τη διαφωνία τους στη διοίκηση και μάλιστα έχουν προτείνει τη λύση του έμπειρου Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος είναι απίθανο να μετακομίσει στο Λονδίνο αφού θεωρείται θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Έβερτον. Οι αντιδράσεις των παικτών, πάντως, δεν φαίνεται ότι θα επηρεάσουν τη διοίκηση της Άρσεναλ, που προχωρά για την πρόσληψη του Αρτέτα.

Η Σίτι θέλει λεφτά για τον Αρτέτα

Στο μεταξύ, η «Mirror» επισημαίνει ότι οι παράγοντες της Μάντσεστερ Σίτι έχουν δυσαρεστηθεί με τους χειρισμούς των ανθρώπων της Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι έχουν προσεγγίσει τον Αρτέτα χωρίς την άδεια των «σίτιζενς», παρότι ο Ισπανός ανήκει στο προπονητικό επιτελείο τους. Υπό κανονικές συνθήκες, η Άρσεναλ όφειλε να ζητήσει την έγκριση της Σίτι, πριν απευθυνθεί στον Αρτέτα. Ωστόσο, κατόπιν υπόδειξης και του Πεπ Γκουαρδιόλα, η Σίτι δεν θα φράξει την πρόοδο του Αρτέτα. Βέβαια, δεν θα τον αποδεσμεύσει δωρεάν αφού το ποσό που θα ζητήσει προσδιορίζεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments