Video

Αυστραλία: Μαγείρεψε το γεύμα του μέσα στο αυτοκίνητό του με τον καύσωνα [pics&vid]

Αυστραλία: Μαγείρεψε το γεύμα του μέσα στο αυτοκίνητό του με τον καύσωνα [pics&vid]
Ένας Αυστραλός μαγείρεψε το χοιρινό ρολό του στο κάθισμα του αυτοκινήτου, που ψήθηκε λόγω καύσωνα.

Ο Στου Πενγκέλι, ένας ευρηματικός Αυστραλός που θέλησε να αποδείξει ότι ο καύσωνας που πλήττει την Αυστραλία μπορεί να είναι και χρήσιμος, κατάφερε να μαγειρέψει το γεύμα του βάζοντάς το σε ένα ταψί και αφήνοντας το μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο χτυπούσε ο ήλιος. Το ρολό έμεινε στο κάθισμα του παλιού κόκκινου σεντάν μάρκας Datsun Sunny, στο Περθ, στη δυτική Αυστραλία, για περίπου δέκα ώρες και όταν ο Πενγκέλι πήγε να το δοκιμάσει ανήρτησε στο facebook τη φράση «Έγινε μούρλια!»,  Το λουκούλειο γεύμα απαθαντίστηκε ενώ ο Αυστραλός αναρτούσε στοιχεία για τη θερμοκρασία του εσωτερικού του ρολού όλη μέρα: έφθασε «τους 81° Κελσίου στις 13:00».

Όταν το ψητό έγινε ανήρτησε φωτογραφίες και βίντεο του ψημένου κρέατος, κομμένου σε φέτες, για να φαίνεται πόσο καλοψημένο ήταν. Πολλοί ήταν εκείνοι που το διασκέδασαν αναρτώντας άφθονα χιουμοριστικά σχόλια, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να του ζητήσουν να τους καλέσει για δείπνο ώστε να δοκιμάσουν το χοιρινό. Αρκετοί ήταν εκείνοι που μοιράστηκαν με τον Πενγκέλι τις δικές τους μαγειρικές εμπειρίες με τον καύσωνα.

Η ανάρτηση πάντως είχε και μια μάλλον σοβαρή διάσταση: ο Πενγκέλι αξιοποίησε το πρωτότυπο γαστρονομικό πείραμα για να προτρέψει όσους το παρακολούθησαν ή διάβασαν τα μηνύματά του να μην αφήνουν τα παιδιά τους ή τα κατοικίδιά τους μέσα στο αυτοκίνητο όσο διαρκεί ο καύσωνας. «Μην αφήνετε κανέναν και τίποτα που είναι πολύτιμο για σας μέσα σ’ ένα καυτό αυτοκίνητο, ούτε για ένα λεπτό», τόνισε.

https://www.facebook.com/abcperth/videos/488759628420593/

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments