Αθλητισμός

Έργκους Κάτσε: Ο “κρυφός πόθος” του ΟΦΗ για τον άξονα

Έργκους Κάτσε: Ο “κρυφός πόθος” του ΟΦΗ για τον άξονα
Έργκους Κάτσε: Ο Αλβανός μέσος ενδιαφέρει άμεσα τους Κρητικούς, οι οποίοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Έργκους Κάτσε: Στα 26 του ο Αλβανός μέσος έχει καταφέρει να φορέσει αρκετές φανέλες ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ είναι ωστόσο η ομάδα που εδώ και χρόνια έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του παίκτη, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή δανεικό προκειμένου να διατηρηθεί ενεργός μιας και στη Τούμπα δεν υπάρχει χώρος.

Ο Αμπέλ Φερέιρα το καλοκαίρι συναίνεσε στο να παραχωρηθεί ο παίκτης στη Λάρισα εκεί όπου ο Κάτσε έχει φανέλα βασικού και αναντικατάστατου. Οι μεστές του εμφανίσεις μάλιστα έχουν “αναγκάσει” τον εκπληκτικό τη φετινή σεζόν ΟΦΗ να προσέξει αρκετά την περίπτωσή του με τα ρεπορτάζ μάλιστα να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται οι Κρητικοί να χτυπήσουν την πόρτα του ΠΑΟΚ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στη Θεσσαλονίκη δεδομένα δεν βλέπουν με κακό μάτι την προοπτική του δανεισμού του Αλβανού μέσου στον ΟΦΗ, καθώς αντιλαμβάνονται πως ο παίκτης θα αποτελέσει βασική επιλογή των Κρητικών στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα – έκπληξη της φετινής σεζόν επιθυμεί την απόκτηση του Κάτσε ανεξάρτητα με την επιστροφή του Μεγιάρδο στη δράση. Ο έμπειρος χαφ θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα απουσιάζει από τον ΟΦΗ καθώς ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό. Αμφότεροι μοιάζουν πολύ σαν παίκτες, έχοντας πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όμως για τους Κρητικούς θα ήταν ο τέλειος συνδυασμούς ειδικά σε αναμετρήσεις κόντρα στους “μεγάλους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments