Ελλάδα

OPEN: Φέρνει το talent show που θα λατρέψουν οι άντρες

OPEN: Φέρνει το talent show που θα λατρέψουν οι άντρες
OPEN: Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θέλει να πετύχει υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης και γι' αυτό ετοιμάζεται να φέρει ένα talent show που θα λατρέψει το αντρικό κοινό.

OPEN: Νέες αλλαγές και προσθήκες στο πρόγραμμα του εξετάζει το γνωστό κανάλι, θέλοντας να πετύχει ακόμα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης. Η άνοδος αυτή είναι και η αιτία που οι ιθύνοντες έχουν αποφασίσει να ποντάρουν περισσότερο στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού, ρίχνοντας στη μάχη της τηλεοπτικής αρένας όχι ένα αλλά δύο talent shows. Το πρώτo, μας είναι ήδη γνωστό αφού το απολαύσαμε επί πολλές σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ο λόγος για το «Just The 2 Of Us» το οποίo θα βρει μια θέση στο πρόγραμμα του OPEN μέσα στο β’ μισό της σεζον.

Όσον αφορά το δεύτερο, αυτό είναι το «Drive Masters», το οποίο αναμένεται να λατρέψει το αντρικό κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, το συγκεκριμένο project αναμένει την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με το budget του εγχειρήματος, προκειμένου να κάνει την εμφάνισή του την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, έχοντας ήδη αποκτηθεί από τον Ιβάν Σαββίδη στο… παζάρι των Καννών.

Η προετοιμασία, πάντως, θα είναι μεγάλη και διόλου φθηνή, μιας και για να το δούμε στις οθόνες μας απαιτείται η κατασκευή ειδικού πλατό όμοιου με πίστα αυτοκινήτων, στην οποία οι «ταλαντούχοι» οδηγοί θα πασχίζουν για τη νίκη. Ωστόσο, το υψηλό κόστος του αποτελεί και την αιτία που υπάρχει σοβαρή σκέψη να χρησιμοποιηθεί και ως διεθνές hub, προκειμένου να γυρίζονται σε αυτό και οι versions άλλων χωρών που έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα του εν λόγω talent show.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments