Πολιτική

Κρίτων Αρσένης: Θα ήθελα μια μετανάστρια για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κρίτων Αρσένης: Θα ήθελα μια μετανάστρια για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Κρίτων Αρσένης: Άφωνους άφησε όσους ήταν δίπλα του σε τηλεοπτικό πλατό, ο βουλευτής του ΜεΡΑ25, Κρίτων Αρσένης.

Κρίτων Αρσένης: Ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25, Κρίτων Αρσένης, πρότεινε να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας μία πετυχημένη μετανάστρια, για λόγους συμβολικούς όπως είπε. Βέβαια όπως τόνισε ο Κρίτων Αρσένης αυτό δεν μπορεί να συμβεί πρακτικά, καθώς οι γονείς του εκλεγέντος Προέδρου της Δημοκρατίας πρέπει να είναι Έλληνες σύμφωνα με το Σύνταγμα, ωστόσο μία τέτοια επιλογή κατά τη γνώμη του θα ένωνε όλους τους Έλληνες.

«Θα ήθελα ένα πρόσωπο. Μια επιτυχημένη μετανάστρια στην Ελλάδα, που να έχει την ελληνική υπηκοότητα» είπε χαρακτηριστικά ο Κρίτων Αρσένης μιλώντας σε εκπομπή του Έψιλον, συμπληρώνοντας πως «ξέρω ότι αυτό δεν γίνεται γιατί δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα που επιβάλει ότι και οι δύο γονείς πρέπει να είναι Ελληνες. Κακώς το απαγορεύει. Αυτό θα ήθελα. Μια γυναίκα που έχει έρθει στην Ελλάδα και έχει ενσωματωθεί στην Ελλάδα».

O Βασίλης Οικονόμου ρώτησε μάλιστα τον βουλευτή του Μέρα25 «δηλαδή αλλοδαπό πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλετε; Εγώ νόμιζα ότι θέλετε Ελληνα που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό». Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments