Αθλητισμός

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Τελειώνει από τον Άρη

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Τελειώνει από τον Άρη
Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Ο έμπειρος μπακ αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα από τον Άρη.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Ο έμπειρος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ. Έκανε τη διαδρομή από τα τμήματα υποδομής μέχρι την πρώτη ομάδα. Με τους άντρες του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε 18 φορές τη σεζόν 2012-13. Αυτές οι εμφανίσεις του έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας να του προσφέρουν νέο πολυτετές συμβόλαιο.

Τον Ιανουάριο του 2014  παραχωρήθηκε δανεικός στον Αιγινιακό και έξι μήνες αργότερα επέστρεψε στον “δικέφαλο του Βορά”. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στο αρχικό σχήματα της ομάδας σε πολλά παιχνίδια. Ωστόσο η ατυχία του χτύπησε την πόρτα καθώς στις 20 Δεκεμβρίου 2015, ο Κωνσταντινίδης υπέστη τραυματισμό στο χιαστό σύνδεσμο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Πλατανιά, που τον κράτησε εκτός αγώνων για το υπόλοιπο της σεζόν. Επέστρεψε υγιείς για τη σεζόν 2017-18, χωρίς να κάνει εμφάνιση με την ομάδα στο πρώτο μισό της σεζόν. Μετά τον δανεισμό του στην Ομόνοια μετακόμισε στην Μπρέσια ως ελεύθερος.

Τελειώνει η καριέρα του στον Άρη

Το καλοκαίρι του 2019 ο Κωνσταντινίδης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η ομάδα που απέσπασε την υπογραφή του ήταν ο Άρης. Ωστόσο μετά τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία βρέθηκε στο περιθώριο. Ο χρόνος συμμετοχής του είναι λίγος κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Σε αυτές τις περιπτώσεις η μεταγραφή φαντάζει μονόδρομος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Άρης δεν θα σταθεί εμπόδιο σε μια ενδεχόμενη αποχώρηση του παίκτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές θα λύσουν το επόμενο διάστημα την συνεργασία τους. Όσο για την ομάδα που θα υπογράψει ο Κωνσταντινίδης; Αυτή αναμένεται να είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments