Αθλητισμός

Serie A: Το Μιλάνο περιμένει τον Βιδάλ

Serie A: Το Μιλάνο περιμένει τον Βιδάλ
Serie A: Ο Αρτούρο Βιδάλ είναι στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα και οι ομάδες του Μιλάνου τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

Serie A: Πριν από δυο χρόνια η Μπαρτσελόνα ήθελε μια εξτρά λύση για το χώρο του κέντρου. Ο παίκτης που αποκτήθηκε ήταν ο Αρτούρο Βιδάλ. Μετά το πέρασμα του από την Μπάγερν Μονάχου ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Από την αρχή γνώριζε ότι δεν θα είναι βασικός και αναντικατάστατος. Ωστόσο ο χρόνος συμμετοχής του τον τελευταίο καιρό είναι μηδαμινός.

Αρχικά ξεκίνησε τη σεζόν όντας βασικός. Μάλιστα, η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα προκάλεσε την αντίδραση του Ίβαν Ράκιτιτς. Σταδιακά έχασε την θέση του και οι αντιδράσεις του δεν ήταν επαγγελματικές. Ο Χιλιανός έμεινε εκτός ενδεκάδας στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό δεν του άρεσε καθόλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι σχέσεις του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι καλές.

Τον περιμένουν στο Μιλάνο

Σε περίπτωση που Βιδάλ αποφασίσει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο άνθρωπος που θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον έμπειρο χαφ είναι ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός προπονητής επαναλαμβάνει ότι το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση, προκειμένου να ανταπεξέρθει στη διεκδίκηση του τίτλου από τη Γιουβέντους και στις υποχρεώσεις του Champions League.

Ο Βιδάλ δεν θα είναι απλά μία προσθήκη στη μεσαία γραμμή, αλλά θα δώσει και άλλα χαρακτηριστικά στην Ίντερ: σκληράδα, νοοτροπία νικητή, εμπειρία και προσωπικότητα. Για αυτό ο Κόντε τον έχει στην πρώτη θέση της λίστας του και επιμένει στη διοίκηση για την απόκτηση του. Βέβαια, προς το παρόν η Μπαρτσελόνα δεν έχει θέσει πωλητήριο στον Βιδάλ. Όμως, είναι δύσκολο για τον Χιλιανό να συνεχίσει στο Καμπ Νου μετά το επεισόδιο με τον Βαλβέρδε. Τουλάχιστον, ο Κόντε τον περιμένει στο Μιλάνο με ανοιχτές αγκάλες. Διακριτικά παρακολουθεί την περίπτωση και η άλλη ομάδα της πόλης καθώς η Μίλαν δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments