Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: «Εκτοξεύεται» η αξία του Πορτογάλου

Ρούμπεν Σεμέδο: «Εκτοξεύεται» η αξία του Πορτογάλου
Ρούμπεν Σεμέδο: Η φετινή απόδοση του Ρούμπεν Σεμέδο έχει ανεβάσει την χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το «transfermarkt».

Ρούμπεν Σεμέδο: Η απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ το περασμένο καλοκαίρι αποδείχθηκε η καλύτερη επιλογή για τον Ολυμπιακό. Μέσα σε έξι μήνες ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει καταφέρει να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής, με τον τεχνικό των «Ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς να ξεκινά την ομάδα από τον Πορτογάλο. Η παρουσία του ειδικά στα παιχνίδια του Champions League είναι κομβικής σημασίας, καθώς με την εμπειρία του και τον δυναμισμό του μπορεί να «κουμαντάρει» τον έλεγχο εμπνέοντας σιγουριά στους συμπαίκτες.

Βέβαια, η μεταγραφή στον Ολυμπιακού ήταν ιδανική και για τον Πορτογάλο αμυντικό. Με την παρουσία του στον Πειραιά ο Σεμέδο έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία. Πέρα από τα αμυντικά του καθήκοντα ο Σεμέδο έχει πετύχει και αρκετά γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού κάτι που τον κάνει ακόμα πιο πολύτιμο και ακριβό.

Σύμφωνα με το «transfermarkt», η αξία του Ρούμπεν Σεμέδο στο transfermarkt από τα 5 εκατομμύρια ευρώ ανέβηκε στα 6. Για τον Πορτογάλο έχουν ήδη ενδιαφερθεί αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι και το καλοκαίρι σίγουρα θα απασχολήσει αρκετά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments