Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Μονόδρομος η αποχώρηση από τον Ολυμπιακό

Λεονάρντο Κούτρης: Μονόδρομος η αποχώρηση από τον Ολυμπιακό
Λεονάρντο Κούτρης: Ο ταλαντούχος αμυντικός όσο βλέπει τον Πέδρο Μαρτίνς να τον αγνοεί τόσο σκέφτεται την οριστική έξοδό του από τον Ολυμπιακό.

Λεονάρντο Κούτρης: Πέρυσι ήταν η χρονιά του. Ο 24χρονος αμυντικός ήταν από τους παίκτες αποκάλυψη την περασμένη σεζόν, ωστόσο φέτος η πορεία του είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Ο Πέδρο Μαρτίνς φέτος ξεκινά την ενδεκάδα του έχοντας πάντα στα πλάνα του τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα, με τον νεαρό να έχει “εξαφανίσει” τον συμπαίκτη του λόγω των εκπληκτικών του εμφανίσεων.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο πως ο Λεονάρντο Κούτρης κατά μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αφήνοντας τους Πειραιώτες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι “Ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής τους παραμένει ένα δυνατό όνομα στο μεταγραφικό “παζάρι”. Καθημερινά, όλο και περισσότεροι μνηστήρες εμφανίζονται από το εξωτερικό βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις παίκτη και ομάδας.

Τελευταία ομάδα που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη είναι η Νάπολι. Ο νεοφερμένος Τζενάρο Γκατούζο όπως αναφέρουν οι Ιταλοί έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, έτσι δεν αποκλείεται οι “Παρτενοπέι” να προχωρήσουν στο επόμενο διάστημα σε επίσημη κρούση προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 24χρονου.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως η αριστερή πτέρυγα της αμυντικής τους γραμμής είναι υπερφορτωμένη, καθώς μετά τους Τσιμίκα και Κούτρη μπορούν να υπολογίζουν και στον Γκασπάρ. Έτσι δεν θα έλεγαν όχι σε ενδεχόμενη πώληση του 24χρονου!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments