Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [21/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [21/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (21/12/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (21/12/19). Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για ένα ακόμη. Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 θα περάσει στον Υδροχόο. Εκεί θα συναντήσει τον Δία και θα ανοίξουν μαζί έναν καινούργιο 20ετή κύκλο! Στην πορεία προς αυτή την εξέλιξη, ο καθένας «τακτοποιεί» και ανοικοδομεί τη ζωή του. Η παρούσα εποχή απαιτεί να δίνετε και να λαμβάνετε σεβασμό. Η παράδοση και οι όμορφες αναμνήσεις είναι αυτές που διαμορφώνουν αυτή την περίοδο!

Η σημερινή μέρα είναι επισήμως η πρώτη της Εποχής του Χειμώνα, με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Αυτή είναι η μικρότερη μέρα του χρόνου, περισσότερο σκοτάδι από φως. Μπορείτε να το αξιοποιήσετε! Ο Ήλιος θα περάσει στον Αιγόκερω στη διάρκεια της ημέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Αυτή η θέση της συνάδει με τα βαθιά συναισθήματα και την πίστη που απαιτεί η εποχή. Τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, όσο πλησιάζει η λήξη του έτους;

Το Σάββατο πολλοί από εσάς έχετε ήδη μπει σε γιορτινό κλίμα! Έχετε την πρόθεση να τελειώσετε το έτος, με διεκπεραιωμένα τα καθήκοντα αυτού του μήνα. Σήμερα θα είναι πολύ σημαντικό να δείξετετην αγάπη και το σεβασμό σας στους ανθρώπους γύρω σας. Ωστόσο, αποφύγετε να είστε υπερβολικά συναισθηματικοί και μικροπρεπείς, αν οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματά σας. Αποφύγετε να δυσκολέψετε τη ζωή των άλλων ανθρώπων, διότι αυτό δεν θα κάνει τη δική σας ζωή ευκολότερη. Το Σάββατο είναι πιθανό να συζητήσετε κάτι σημαντικό με έναν άνδρα, που θα σχετίζεται με ένα έγγραφο ή μια οικονομική υπόθεση.

Θα είναι ευνοϊκή μέρα για τους άνδρες να λάβουν σημαντικές αποφάσεις, σχετικά με μελλοντικά σχέδια που θα χρειαστούν οικονομική στήριξη προκαταβολικά. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας, πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους στην επίλυση προβλημάτων στο σπίτι , προτού η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο. Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε τις συγκρούσεις, ανεξάρτητα από το αν έχετε δίκιο. Διατρέχετε κίνδυνο να καταστρέψετε τις σχέσεις σας με σημαντικούς ανθρώπους, ακριβώς πριν από τις γιορτές. Αν ταξιδεύετε σήμερα, θα είναι σίγουρα λόγω μιας ευχάριστης περίστασης. Αλλά μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και αμελήσετε να είστε προσεκτικοί. Να ακολουθείτε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο θα χρειαστεί να ταξινομήσετε τα νέα και τις πληροφορίες που θα λάβετε. Κατά πάσα πιθανότητα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες από τη μέρα, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι για κακό. Σήμερα προσαρμόστε τα γεγονότα και τις σχέσεις σας με τους άλλους όπως θέλετε, χωρίς να δείξετε ενόχληση ή άλλα αρνητικά συναισθήματα. Διαφορετικά σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι κάνατε λάθος, ότι πληγώσατε ανθρώπους σκόπιμα ή όχι.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα είναι μια σημαντική και σε πολλές περιπτώσεις ξεχωριστή μέρα για εσάς… Ειδικά αν είστε συναισθηματικά και πνευματικά έτοιμοι να απολαύσετε αυτά που σας δίνονται, είτε ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας είτε όχι. Η μέρα υποδεικνύει καλά νέα σχετικά με χρήματα και ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από την κύρια εργασία σας ή κάποια επιπλέον απασχόληση. Η σημερινή μέρα έχει συγκεκριμένο νόημα για τη ζωή σας, που μόνο πνευματικά ανοιχτές προσωπικότητες θα είναι σε θέση να το αντιληφθούν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα μπορεί να ταραχθείτε ή να δοκιμαστείτε από προβλήματα στο σπίτι, ατυχήματα με εξοπλισμό ή άλλες αναποδιές. Να είστε προσεκτικοί στις αγορές που θα κάνετε. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από ευκαιρίες ή προσφορές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν αγοράσετε κάτι που το προορίζετε για δώρο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παραμείνετε σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά δυνατοί. Αποφύγετε οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να σας επιβαρύνει με απαιτήσεις… Καθώς δεν θα είστε πολύ υπομονετικοί και μπορεί εύκολα να προκύψουν συγκρούσεις. Το Σάββατο θα προκύψει μια ευαίσθητη κατάσταση, που θα αφορά ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας που δεν μένει στο σπίτι σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments