Ελλάδα

Κι όμως: Η Αθήνα έχει τα καλύτερα ταξί στην Ευρώπη

Κι όμως: Η Αθήνα έχει τα καλύτερα ταξί στην Ευρώπη
Αυτό όμως ισχύει μόνο για μεταφορές από το αεροδρόμιο και για ειδικές υπηρεσίες.

Η Αθήνα κατέχει μια πρωτιά που λίγοι θα περίμεναν, αφού είναι η πόλη με τις καλύτερες υπηρεσίες ταξί στην Ευρώπη, όσο έχει να κάνει με τους τουρίστες. Η υπηρεσία taxi2airport.com πραγματοποίησε ειδική έρευνα, αξιοποιώντας τις αξιολογήσεις που αφήνουν οι χρήστες στο TripAdvisor για τις υπηρεσίες ταξί σε δημοφιλείς προορισμούς city break, η Αθήνα πήρε τον καλύτερο βαθμό με μέσο όρο 4,88 με άριστα στο 5. 

Βέβαια, όπως είναι κατανοητό, η βαθμολόγηση αφορά υπηρεσίες μεταφοράς από το αεροδρόμιο και ειδικές υπηρεσίες για τους τουρίστες και όχι την γενικότερη εικόνα των υπηρεσιών ταξί.

Στην κατάταξη ακολουθεί το Ζάγκρεπ με 4,5 στα 5, η Βέρνη με 4,48, η Βουδαπέστη με 4,41 και η Πράγα με 4,32. Το Λονδίνο, διάσημο για τα μαύρα ταξί του, έχει μέσο όρο 4,05, το Παρίσι 4,01 και το Βερολίνο 3,89. Τις χειρότερες βαθμολογίες καταγράφουν οι υπηρεσίες ταξί των βόρειων χωρών. Η Κοπεγχάγη είναι τελευταία στη λίστα με μέσο όρο 2,72. Όπως και να έχει είναι μια αναπάντεχη πρωτιά για την Αθήνα και όπου και να οφείλεται σίγουρα μας αφήνει έκπληκτους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments