Αθλητισμός

Βόλος – Ολυμπιακός: Ειρωνική συμπεριφορά των γηπεδούχων

Βόλος – Ολυμπιακός: Ειρωνική συμπεριφορά των γηπεδούχων
Βόλος - Ολυμπιακός: Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι γηπεδούχοι είχαν ειρωνική συμπεριφορά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Βόλος – Ολυμπιακός: Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο ήταν επεισοδιακό από πολλές απόψεις. Οι ερυθρόλευκοι έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός φωνάζει για το γκολ του Σουντανί που δεν μέτρησε, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης των Πειραιωτών ήταν σε κανονική θέση, ενώ υπάρχει και μια φάση που ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Αραμπί.

Μάλιστα, με αφορμή όλα τα παραπάνω υπήρξε μικρή διακοπή εξαιτίας του διαπληκτισμού ανάμεσα στον Κώστα Καραπαπά και τον Αχιλλέα Μπέο. Ωστόσο τα ευτράπελα δεν φαίνεται ότι σταμάτησαν εκεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σημειώθηκε ένταση και μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Ένταση και ειρωνείες

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές του Βόλου έκαναν κάποια ειρωνικά σχόλια μετά το τελευταίο σφύριγμα. Συγκεκριμένα ο παίκτης του Βόλου, Απόστολος Διαμαντής, είπε κάτι και προκάλεσε την έκρηξη του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Χρειάστηκε να παρέμβουν οι πιο ψύχραιμοι για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Λίγο αργότερα, την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια όπως και ο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του, είδαν κάποιους ανθρώπους που κάθονταν στον πάγκο του Βόλου να ειρωνεύονται και να τους προκαλούν! Οι ειρωνείες συνεχίστηκαν και εντός αποδυτηρίων με ατάκες του στυλ: «Θέλατε να μας ρίξετε και πέντε ε; Και πολύ σας είναι το… 0-0», σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments