Ελλάδα

Λάρισα: Φερόμενο θύμα βιασμού θα απελαθεί από τη χώρα

Λάρισα: Φερόμενο θύμα βιασμού θα απελαθεί από τη χώρα
Λάρισα: O 29χρονος Πακιστανός κατήγγειλε τον βιασμό του από τρεις ομοεθνείς του, αλλά επειδή βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα θα εφαρμοστεί σε βάρος του μέτρο διοικητικής απέλασης.

Λάρισα: Πιθανόν και να μετάνιωσε το γεγονός ότι κατήγγειλε τον βιασμό του από τρεις ομοεθνείς συναδέλφους του μέσα στο ποιμνιοστάσιο όπου εργάζονταν στον Αμπελώνα Λάρισας ένας 29χρονος, καθώς αν και είναι θύμα στην όλη υπόθεση θα τιμωρηθεί και ο ίδιος. Κι αυτό γιατί σε βάρος του αναμένεται να εφαρμοστεί μέτρο διοικητικής απέλασης, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι τρεις άλλοι Πακιστανοί οι οποίοι συνελήφθησαν για τον βιασμό, βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα και δεν είχαν δικαίωμα εργασίας κι έτσι θα απελαθούν όλοι.

Άλλωστε, για τον ίδιο λόγο συνελήφθη και ο 48χρονος κτηνοτρόφος που τους απασχολούσε στο ποιμνιοστάσιό του. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παράνομη απασχόληση αλλοδαπών και αφέθηκε ελεύθερος. Οι τρεις δράστες ηλικίας 25, 19 και 29 χρόνων κρατούνται και θα απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει την περασμένη Τετάρτη (18/12) ο 29χρονος, ο 25χρονος ομοεθνής του τον βίασε ενώ ο 19χρονος τον κρατούσε ακίνητο και ο 29χρονος φύλαγε τσίλιες. Η αστυνομία συνέλαβε τους τρεις δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε διώξεις βάσει και της έκθεσης του ιατροδικαστή που εξέτασε το θύμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments