Video

Γερμανία: Το “Last Christmas” γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Μάιντς [vid]

Γερμανία: Το “Last Christmas” γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Μάιντς [vid]
Γερμανία: Απίστευτο σκηνικό στη Γερμανία, με τους οπαδούς της Μάιντς να τραγουδούν εν χορώ το πασίγνωστο τραγούδι των "Wham!".

Γερμανία: Αν υπάρχει ένα τραγούδι που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε για Χριστούγεννα, αυτό δεν είναι άλλο από το “Last Christmas” των “Wham!”. Η φωνή του George Michael ηχεί ακόμα και θα ηχεί για πάντα κάθε Χριστούγεννα, αφού το συγκεκριμένο τραγούδι είναι από τα πιο διαχρονικά, αν όχι το πιο διαχρονικό κομμάτι στην ιστορία. Έχουμε ακούσει να το τραγουδάνε μεγάλοι και παιδιά, τραγουδιστές και χορωδίες, το έχουμε ακούσει στο δρόμο, στο σπίτι, σε μαγαζιά, παντού.

Ποιος μπορεί να πει όμως ότι το έχει ακούσει σε γήπεδο ποδοσφαίρου τραγουδισμένο από οπαδούς μιας ομάδας;

Ε, λοιπόν, πλέον μπορούμε να το πούμε και αυτό. Οι οπαδοί της Μάιντς έδωσαν το «παρών» στην εντός έδρας ήττα της ομάδας τους από τη Λεβερκούζεν για την 17η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, λίγο προτού το 2019 μας αποχαιρετήσει. Ωστόσο αυτό το οποίο έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλο από το ότι τραγούδησαν «Last Christmas», δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Και όλα αυτά ενώ η ομάδα τους έχανε 0-1 από τη Λεβερκούζεν! Αυτό πάει να πει Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments