Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δεν “παίζουν” οι Έλληνες, δεν κερδίζουν οι “ερυθρόλευκοι”

Ολυμπιακός: Δεν “παίζουν” οι Έλληνες, δεν κερδίζουν οι “ερυθρόλευκοι”
Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά συνήθως έχει... πρόβλημα όταν δεν αποδίδουν οι Έλληνες παίκτες.

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός φωνάζει για τη διαιτησία στο ματς με το Βόλο και δικαίως. Έχει ακυρωθεί κανονικό γκολ ως οφσάιντ και δεν του έχει δοθεί πέναλτι παρά τη χρήση του VAR και στις δύο περιπτώσεις. Έχει ανοίξει, λοιπόν, ο ασκός του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο με ανακοινώσεις, απειλές, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και… έχει ο Θεός. Καλό θα ήταν, όμως, να μην ξεχνάμε ότι σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ποδόσφαιρο και κάθε ήττα, όσο άδικη και να είναι έχει αγωνιστική προέκταση και εξήγηση.

Ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια που “άφησε” βαθμούς φέτος, έχει ένα κοινό παρανομαστή που ίσως πολλοί δεν τον λαμβάνουν υπόψιν. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς παίκτες που είναι σημαντικοί για τη λειτουργία του, όπως ο Ποντένσε, ο Γκιλιέρμε και άλλοι. Αυτοί οι δύο δεν έπαιξαν στο Βόλο, αλλά και σε άλλα παιχνίδια που έπαιξαν ο Ολυμπιακός “σκόνταψε”. Ποιο είναι λοιπόν το κοινό σημείο της “γκέλας” στο Βόλο με τα υπόλοιπα τέτοια παιχνίδια. Μα φυσικά η απόδοση των Ελλήνων παικτών.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στηρίξει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι τους στους Έλληνες παίκτες.

Αρχικά, όσο περίεργο και αν ακούγεται σε μερικούς, ο Μπουχαλάκης είναι ίσως ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας όσον αφορά το κάθετο παιχνίδι. Εκείνος είναι αυτός που τις περισσότερες φορές “ξεκλειδώνει” την αντίπαλη άμυνα είτε σε χώρους κοντά στο κέντρο είτε κοντά στην αντίπαλη περιοχή είτε με βαθιές μπαλιές. Από την άλλη ο Τσιμίκας μαζί με τον Μασούρα είναι ο κύριος πόλος των επιθέσεων του Ολυμπιακού και αυτό οφείλεται στην εξαιρετική χρονιά που κάνει ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” στηρίζουν πολλά στην αριστερή τους πτέρυγα, η οποία σχεδόν πάντα αποτελείται από τους δύο ‘Ελληνες.

Ας μην μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός πέρα από τη διαιτητική αδικία, “άφησε” βαθμούς στο Βόλο.

Οι παίκτες του Βόλου ήταν… πέραν του δέοντος “ψυχωμένοι” για το αποτέλεσμα και με τη συγκεκριμένη αντιμετώπιση από τους “άρχοντες” της αναμέτρησης, ήταν πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο” χωρίς να έχει τους στυλοβάτες του σε καλή μέρα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ίσως το χειρότερο και των τριών Ελλήνων που προαναφέρθηκαν για τη φετινή χρονιά και αυτό έπαιξε το δικό του ρόλο στο αποτέλεσμα. Αυτό δεν αναιρεί, βέβαια, ότι ο Ολυμπιακός έκανε πάρα πολλές φάσεις για γκολ. Το σημειώνουμε όμως…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments