Πολιτική

Νίκος Δένδιας: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσαβούσογλου, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα

Νίκος Δένδιας: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσαβούσογλου, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα
Νίκος Δένδιας: Ο υπουργός Εξωτερικών είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογο του, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Νίκος Δένδιας: Τηλεφωνική επικοινωνία φέρονται να είχαν Νίκος Δένδιας και Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα. Όπως αναφέρεται από τουρκικές διπλωματικές πηγές, το τηλεφώνημα έγινε από την Ελλάδα στην Τουρκία, δηλαδή από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το τι συζητήθηκε. Την είδηση μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ ως έκτακτη επικαιρότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα βρεθεί σήμερα (24/12) στην Κωνσταντινούπολη. Ο ίδιος στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πάει επισήμως με την ιδιότητα του στη γειτονική χώρα, θα παραστεί θα παραστεί στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι. Ακολούθως θα έχει βέβαια συνάντηση με τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας κ.κ. Βαρθολομαίο σε μια αν μη τι άλλο κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments