Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θέλει σίγουρα στόπερ – Σκέψεις και για επιθετικό

Ολυμπιακός: Θέλει σίγουρα στόπερ – Σκέψεις και για επιθετικό
Ολυμπιακός: Η απόκτηση ενός στόπερ θεωρείται σχεδόν σίγουρη στον Πειραιά, αλλά υπάρχουν σκέψεις και για επιθετικό.

Ολυμπιακός: Ο Μεριά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ενώ κανείς δε μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει ο Σισέ. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά έχει συχνά προβλήματα τραυματισμών και ο Μπα δεν έχει ακόμα την απαραίτητη εμπειρία. Υπό αυτές τις συνθήκες ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για στόπερ πρώτης γραμμής και όχι απλά κάποιος για να συμπληρώνει το ρόστερ.

Δεν αποκλείεται να κινηθούν και για επιθετικό

Εκτός από την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού υπάρχει πιθανότητα οι “ερυθρόλευκοι” να κινηθούν και για την απόκτηση ενός επιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα. Το ιδανικό θα ήταν μια περίπτωση… Σουντανί, δηλαδή ένας επιθετικός που να μπορεί να παίξει και πλάγια αλλά αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί και ειδικά τον Ιανουάριο.

Την ίδια ώρα ο Χασάν δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ο Αιγύπτιος επιθετικός που πέρυσι έπαιξε στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός από τη Μπράγκα, ταιριάζει στα πλάνα του Μαρτίνς. Ωστόσο, αυτή η περίπτωση δεν είναι εύκολη και παρουσιάζει αρκετά εμπόδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments