Ελλάδα

Αλικαρνασσός: Ζητά τους γονείς του το παιδί – Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος

Αλικαρνασσός: Ζητά τους γονείς του το παιδί – Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος
Αλικαρνασσός: Τους γονείς του θέλει να δει ο 4χρονος γιος του εγκλήματος στη Νέα Αλικαρνασσό. Προφυλακιστέος ο πατέρας του που σκότωσε τη σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του την Κυριακή (22/12). Σπαραγμός και οδύνη από τους οικείους για την 33χρονη.

Αλικαρνασσός: Τραγική φιγούρα του άγριου εγκλήματος που έχει συγκλονίσει τη Νέα Αλικαρνασσό δεν είναι άλλος από τον 4χρονο γιο του ζευγαριού. Το παιδί δεν μπορεί να αντιληφθεί τη έχει συμβεί και ζητά να δει τους γονείς του. Προσωρινά μένει στο σπίτι της αδελφής του 54χρονου που προφυλακίστηκε.

Ο μικρός μένει πίσω χωρίς μάνα και με έναν πατέρα να βρίσκεται ήδη στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του ζευγαριού μένει προσωρινά στο σπίτι της αδελφής του 54χρονου που προφυλακίστηκε για το φόνο της συζύγου του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι  το παιδί ζητά επίμονα να δει τους γονείς του ωστόσο μέχρι στιγμής υπάρχει ερωτηματικό σχετικά με την ανατροφή του και ποιος θα την αναλάβει. Τονίζεται, πως ο 4χρονος παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους και ειδική ομάδα παιδαγωγών.

Χθες, παραμονή Χριστουγέννων (24/12), πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 33χρονης μητέρας, με συγγενείς και φίλους να τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία.

Μάλιστα, ο πατέρας της 33χρονης αποκάλυψε πως η κόρη του ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας και η ζωή της δίπλα στον 54χρονο σύζυγό της που έμελλε να είναι ο δολοφόνος της, ήταν εφιαλτική. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του πολλές φορές υπέμενε μόνη της τα χτυπήματα του συζύγου της, ενώ έκρυβε την αλήθεια από τους γονείς της. Φανερά συγκλονισμένος, ο πατέρας της 33χρονης μιλώντας στην ΑΝΤ1 ανέφερε: «Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Η κόρη μου είχε καταντήσει κτήμα του. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Τι ήταν η κόρη μου; Το κτήμα του; Τον είχε συγχωρέσει τόσες φορές και δεν τον είχε πάει στην αστυνομία. Είχε χαρίσει στη ζωή της κόρης μου ένα παιδί ανάπηρο και αυτό γιατί την βάρεσε όταν εκείνη ήταν τριών μηνών έγκυος. Δεν το ξέραμε και γέννησε ένα παιδί ΑμεΑ. Είχαμε πάρει το παιδί μας εδώ και ήρθε και μας είπε ότι είναι μετανιωμένος. Πιστέψαμε ότι μας έλεγε, αλλά το παιδί μας συνέχιζε να τρώει ξύλο», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments