Lifestyle

Πέντε διάσημοι Έλληνες που δεν τελείωσαν το σχολείο

Πέντε διάσημοι Έλληνες που δεν τελείωσαν το σχολείο
Μπορεί να μην τελείωσαν ποτέ το σχολείο αλλά διαπρέπουν.

Μπορεί να είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz, να διαπρέπουν στη μουσική σκηνή, στην τηλεόραση και στο θεατρικό σανίδι, αλλά μερικοί δεν έχουν τελειώσει το σχολείο.

Δεν έχουν απολυτήριο Λυκείου, κάποιοι ούτε καν Γυμνασίου. Όμως δεν ντρέπονται και τολμούν να το παραδεχτούν ανοιχτά.

Νίκος Οικονομόπουλος

Σε συνέντευξή του ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει αποκαλύψει πως δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο λόγω απουσιών, επειδή εργαζόταν πολλές ώρες στο ψαράδικο του πατέρα του στην Κάτω Αχαΐα.

«Λύκειο δεν πήγα, το γυμνάσιο τελείωσα. Πήγα τρεις φορές στην Α’ Λυκείου και έμενα από απουσίες. Δεν ήμουν καλός μαθητής», ανέφερε προσθέτοντας: «Αν δεν τα πήγαινα καλά με το τραγούδι, θα μπορούσα άνετα να ξανακάνω αυτή τη δουλειά».

Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι δεν έχει τελειώσει το σχολείο και πως αισθάνεται ότι έχασε κομμάτι από την παιδικότητά της. 

«Δούλευα από τα 17 μου – στην Α’ Λυκείου ξεκίνησε η καριέρα μου- μετά το τέλος και της Β’ Λυκείου, άρχισα να ταξιδεύω κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν φοίτησα ποτέ στην Τρίτη τάξη του Λυκείου», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα, καθώς φέτος κλείνω 20 χρόνια στο επάγγελμα που αγαπάω. Βρέθηκα με τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Το έλεγα συχνά στο «The Voice»: μπορείς να είσαι πρώτος και στο τραγούδι, αλλά να ζήσεις και τα φοιτητικά σου χρόνια, γιατί αυτά δεν ξανάρχονται. Είναι μοναδικά. Εγώ ενηλικιώθηκα νωρίς. Έχασα ένα κομμάτι από την παιδικότητά μου. Εργάστηκα σκληρά. Είχα μάθει να δουλεύω από τα εστιατόρια του πατέρα μου, αλλά στα 17 μου μετακόμισα και από το πατρικό μου», τόνισε η Έλενα Παπαρίζου.

Τάμτα

Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision, Tάμτα, φοίτησε στο σχολείο μέχρι τη Β’ γυμνασίου, καθώς μόλις στα 14 «κλέφτηκε» κι έκανε την κόρη της.

«Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, αλλά δεν πρόλαβα να τελειώσω το σχολείο. Έφτασα μέχρι τη Β’ Γυμνασίου, και μετά παντρεύτηκα. Ως παντρεμένη δεν επιτρεπόταν να πάω σε κανονικό σχολείο και πήγαινα νυχτερινό», είχε αποκαλύψει η γνωστή τραγουδίστρια.

Γιάννης Πλούταρχος

«Δεν τα πήγαινα καλά στο σχολείο. Είχα και μιας μορφής δυσλεξία… πήγα σε τεχνικό λύκειο, δεν μπόρεσα να προχωρήσω και τα παράτησα», είχε εξομολογηθεί ο Γιάννης Πλούταρχος.

Μάλιστα είχε μιλήσει και για τα φτωχά παιδιά του χρόνια που δούλευε σε λαϊκές αγορές μαζί με τον αδερφό του.

Δημήτρης Σταρόβας

Ο Δημήτρης Σταρόβας παράτησε το σχολείο μια χρονιά πριν την αποφοίτησή του.

Όπως έχει δηλώσει σχετικά: «Άρχισα να ασχολούμαι με τη μουσική από πολύ μικρός. Στα 16- 17 ήμουν ήδη επαγγελματίας. Δεν σπούδασα τίποτα. Το γυμνάσιο ήταν τότε εξατάξιο και το παράτησα στην Ε’ τάξη. Ήμουν λίγο άγριο παιδί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments