Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επαφές με ΝτεΆντρε Κέιν

Ολυμπιακός: Επαφές με ΝτεΆντρε Κέιν
Ολυμπιακός: Οι "ερυθυρόλευκοι" θέλουν να ενισχύσουν την περιφέρεια τους και σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΝτεΆντρε Κέιν που πέρσι αγωνιζόταν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά εμφανίζεται πιο έτοιμη από ποτέ φέτος να ενισχυθεί στην περιφέρεια. Και αυτό λόγω της αποκάλυψης ισραηλινής ιστοσελίδας, που ισχυρίζεται πως ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΝτεΆντρε Κέιν, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στη Euroleague με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών πηγαίνουν πολύ καλά, οπότε δεν αποκλείεται η συμφωνία να ολοκληρωθεί και ο 30χρονος Αμερικανός να υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Κέιν δεν έχει βρει ομάδα μετά την αποχώρηση του από την “ομάδα του λαού”.

Ο Αμερικανός περίμενε φέτος μια πρόταση από ομάδα της Euroleague, η οποία δεν είχε έρθει μέχρι τώρα. Την ίδια ώρα υπήρχαν φήμες για συμφωνία με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά δεν προχώρησε λόγω των μεγάλων οικονομικών απαιτήσεων του 30χρονου γκαρντ. Πέρυσι, ο Κέιν είχε κατά μέσο όρο 8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ στην Ευρωλίγκα, ενώ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ είχε αντίστοιχα 6,7 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments